1 |
ویژگی های رشد رویشی (برگ، ساقه، طوقه، شاخه ها، ریزوم، استولون) و رشد زایشی (گل، میوه، بذر) |
|
2 |
اهمیت رشد ریشه (روش های مطالعه، انواع سیتم های ریشه) و روابط آلومتری |
|
3 |
شاخص های رشد در جوامع گیاهی (اهمیت زاویه برگف میزان تابش دریافتی، تراکم و توزیع بوته ها) |
|
4 |
کمی کردن (مدل سازی) رشد و محاسبه رشد خالص در گیاهان |
|
5 |
کمی کردن (مدل سازی) رشد و محاسبه رشد خالص در گیاهان |
|
6 |
فیزیولوژی و محدوده کاربردی آن |
|
7 |
آشنایی با مفاهیم رشد، نمو، تولید، بایومس و عملکرد در محصولات باغبانی |
|
8 |
عوامل موثر بر رشد و عملکرد گیاهان (داخلی و خارجی) |
|
9 |
اساس سلولی رشد (تقسیم و بزرگ شدن سلولی) |
|
10 |
فتوسنتز (واکنش های بیوشیمیایی وابسته و مستقل از نور، ویژگی های گیاهان C3، C4 و CAM) |
|
11 |
تنفس سلولی و تنفس نوری |
|
12 |
روابط منبع و مخزن در محصولات باغبانی |
|
13 |
توزیع مواد فتوسنتزی (انتقال در آبکش، سرعت انتقال مواد) |
|
14 |
بیوسنتز و بازتوزیع مواد ذخیره ای |
|
15 |
تبخیروتعرق و روابط آبی در گیاهان باغبانی (راندمان مصرف آب، بهره وری آب) |
|
16 |
الگو و قوانین مهم رشد گیاهان |
|
17 |
روش های اندازه گیری رشد و ضریب برداشت در محصولات باغبانی |
|