تاثیر پایه بر میزان حساسیت و تغییرات بیوشیمیایی برخی ارقام گلابی به بیماری آتشک
جواد صمیمی رباط
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۰۴
تاثیرات توفوردی و بره موم بر کیفیت و افزایش عمر گلجای گل رز شاخه بریده
جواد براتیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۳۰
بررسی خصوصیات فیزیولوژی و رشدی دانهال افرا سیاه-acer negundo- با استفاده از روش آبیاری فتیله ای
رضا ظریف تزرجانی یزد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۱۷
ارائه چارچوبی نظری جهت برآورد سرانه مطلوب فضای سبز بر اساس منطق فازی
علی جلیلی قصور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۰۳
بررسی نگرش مردم مشهد نسبت به سطوح چمنکاری در فضای سبز شهری
رضا حسین پور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۰۳
مقایسهی همبست آب-انرژی-غذا و خصوصیات کیفی گوجه فرنگی گلخانهای در دو سیستم کشت خاکی و هیدروپونیک
عاطفه نعیمی نهزک
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۰/۰۵
تأثیر سیلیکات پتاسیم بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی درختان پسته رقم فندقی تحت شرایط شوری
عاطفه مالداری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
تأثیر اسانس گلپر بر شرایط نگهداری، ماندگاری و خصوصیات فیزیکو شیمیایی آریل های انار آماده مصرف
متینه مرادیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
تاثیر نیترات کلسیم و محلول پاشی جلبک دریایی بر سرعت رشد و چوبی شدن دانهال های پسته رقم بادامی سفید
مصطفی باشی عبدل ابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۰۷
بررسی اثر زمان برداشت انگور و خشک کردن به روش خلاء (vd) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی کشمش رقم بی دانه سفید قوچان
فائزه کیومرثی دربندی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
انتقال و بیان پروتئین نوترکیب فاکتور رشد فیبروبلاست اسیدی انسانی -fgf1- در گیاه خیار -cucumis sativus l.-
علی عمرانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۱۴
اثر محلول پاشی نانو کلات دی اکسید تیتانیوم بر ویژگی های کمی و کیفی برخی ارقام توت فرنگی در شرایط کشت بدون خاک
فاطمه جوان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۶/۳۱
بررسی اثرکم آبیاری با دو تکنیک sdi و prd و محلولپاشی با سیلیکات پتاسیم در گیاه پرچینی برگ نو
زینب محمد عباس ال واوی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۵/۱۱
ارزیابی اثر پایه های m9 و mm106 روی خصوصیات فنولوژیک، فیزیکوشیمیایی و انبارمانی دو رقم سیب برابرن و گلدن دلیشز
حسین محمدپور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
بررسی اثر پایه و تاریخ برداشت میوه بر ویژگی های کمی، کیفی و انبارمانی سیب رقم گلدن دلیشیز
رضا نظری قلجق
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۷
تاثیر نانو کلات دی اکسید تیتانیوم بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی توت فرنگی رقم کاماروسا تحت شرایط مختلف کم آبیاری
مصطفی جوان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۵
ارزیابی اثر پایه های توت (morus nigra و morus alba) روی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه شاه توت طی مراحل رسیدگی
سارا بخشی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۱/۲۸
مطالعه اثر عصاره برهموم و هیدروکولینگ بر خصوصیات کمی و کیفی خیار cucumis sativus
وحید انیسی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۹
بررسی خصوصیات فیزیکوبیوشیمیایی برخی ارقام آلوی خراسان به منظور معرفی انواع مناسب خشکباری
فاطمه نادعلی زاده طرقبه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۱/۲۸
بررسی کاربرد پوشش خوراکی آلوئه ورا و اسانس آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبیولوژی، فیزیکوشیمیایی و انبارمانی سیب زرد لبنانی و گلاب
منا قاضی مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۳۱
اثر کم آبیاری تنظیم شونده و تنک میوه برخصوصیات و کیفیت میوه سیب بهاره
فاطمه بدیعی گل مکانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۱/۳۰
بررسی اثر قارچ مایکوریزا و برخی از باکتری های محرک رشد (pgpr) بر صفات فیزیکوشیمیایی گیاه دارویی همیشه بهار (calendula officinalis l.) تحت شرایط تنش خشکی