| 1 |
تعریف علم میکروبیولوژی و تاریخ |
|
| 2 |
ساختمان باکتریها (غشا سلولی و عملکردهای آن) |
|
| 3 |
ساختمان باکتریها (دیواره سلولی. کپسول) |
|
| 4 |
ساختمان باکتریها (ساختارهای سطحی سلول) |
|
| 5 |
شرایط لازم برای رشد باکتریها |
|
| 6 |
منحنی رشد |
|
| 7 |
منحنی رشد |
|
| 8 |
ژنتیک باکتریها |
|
| 9 |
سلول یوکاریوت: قارچ . پروتوزوئر. جلبک |
|
| 10 |
انواع میکروسکوپ |
|
| 11 |
کنترل میکروارگانیسم ها |
|
| 12 |
آنتی بیوتیکها |
|
| 13 |
متابولیسم باکتریها (تنفس، تخمیر) |
|
| 14 |
متابولیسم باکتریها (تنفس، تخمیر) |
|
| 15 |
بیوتکنولوژی و محصولات تجاری |
|
| 16 |
بیوتکنولوژی و محصولات تجاری |
|
| 17 |
بیوتکنولوژی و محصولات تجاری |
|