| 1 | 
											آشنایی با تاریخ علم میکروبیولوژی محیطی و پیشگامان این علم | 
											 | 
										
																			
											| 2 | 
											اهمیت میکروارگانیسم ها در محیط | 
											 | 
										
																			
											| 3 | 
											روابط همزیستی در دنیای میکروارگانیسم ها | 
											 | 
										
																			
											| 4 | 
											آشنایی با روشهای تغذیهای میکروارگانیسمها در محیط | 
											 | 
										
																			
											| 5 | 
											چرخه کربن و میکروارگانیسم های فتوسنتز کننده | 
											 | 
										
																			
											| 6 | 
											چرخه کربن و میکروارگانیسم های تجزیهکننده ترکیبات کربنی | 
											 | 
										
																			
											| 7 | 
											چرخه نیتروژن: میکروارگانیسم های تثبیت کنند نیتروژن به صورت آزاد و همزیست | 
											 | 
										
																			
											| 8 | 
											چرخه نیتروژن: میکروارگانیسم های آمونیاک ساز و نیتراتساز | 
											 | 
										
																			
											| 9 | 
											چرخه نیتروژن: میکروارگانیسم های شورهبرداری و تجزیه ترکیبات نیتروژندار آلی | 
											 | 
										
																			
											| 10 | 
											چرخه گوگرد و معرفی میکروارگانیسمهای شاخص | 
											 | 
										
																			
											| 11 | 
											چرخه فسفر و معرفی میکروارگانیسمهای شاخص در آن و اثرات اکولوژیکی آن | 
											 | 
										
																			
											| 12 | 
											امتحان میان ترم | 
											 | 
										
																			
											| 13 | 
											ویژگیهای اکوسیستمهای مختلف آبی شامل: لایههای مختلف اقیانوسی و میکروارگانیسمهای غالب | 
											 | 
										
																			
											| 14 | 
											انواع متفاوت دریاچهها و تاثیر این تفاوتها بر توزیع میکروارگانیسم | 
											 | 
										
																			
											| 15 | 
											ویژگیهای پروکاریوتهای موجود در محیطهای آبی | 
											 | 
										
																			
											| 16 | 
											اهمیت اقتصادی میکروارگانیسم های آب | 
											 | 
										
																			
											| 17 | 
											میکروارگانیسمهای بیماریزا در آب آشامیدنی | 
											 | 
										
																			
											| 18 | 
											آزمایشهای باکتریایی آب آشامیدنی | 
											 | 
										
																			
											| 19 | 
											بررسی میکروارگانیسم های شاخص در آلودگی آب استخر | 
											 | 
										
																			
											| 20 | 
											ویژگیهای فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی فاضلاب | 
											 | 
										
																			
											| 21 | 
											روشهای بیولوژیکی تصفیه فاضلاب | 
											 | 
										
																			
											| 22 | 
											تصفیه پیشرفته و نقش باکتریها،   اهمیت پساب در آلودگی آبهای شیرین | 
											 | 
										
																			
											| 23 | 
											میکروبیولوژی هوا | 
											 |