# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | جایگاه درس در برنامه درسی دوره | تخصصی |
2 | هدف کلی | آشنایی دانشجویان با مباحث ژنومیکس، ترانسکریپتومیکس، پروتئومیکس، متابولومیکس و بیوانفورماتیکس در تغذیه به منظور درک اثر متقابل ژن و غذا |
3 | شایستگی های پایه | آشنایی با ژنتیک |
4 | اهداف یادگیری | آگاهی از سیگنالینگ سلولی و نحوه تاثیر آن بر بیان ژن |
5 | روش تدریس | ارائه با پاورپوینت و گفتگو محور |
6 | وظایف دانشجو | ارائه یک مقاله مرتبط و بحث و گفتگو تهیه یک پروپوزال مرتبط با درس |
7 | منبع | کتب و مقالات مربوط به نوتری ژنومیکس |
8 | مواد و امکانات آموزشی | ویدئو پروژکتور |