1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
تخصصی |
2 |
هدف کلی |
آشنایی دانشجویان با مباحث ژنومیکس، ترانسکریپتومیکس، پروتئومیکس، متابولومیکس و بیوانفورماتیکس در تغذیه به منظور درک اثر متقابل ژن و غذا |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با ژنتیک و بیان ژن ها |
4 |
اهداف یادگیری |
آگاهی از سیگنالینگ سلولی و نحوه تاثیر آن بر بیان ژن
اثرات مواد غذایی بر بیان ژن ها |
5 |
روش تدریس |
ارائه با پاورپوینت و گفتگو محور |
6 |
وظایف دانشجو |
ارائه یک مقاله مرتبط و بحث و گفتگو
تهیه یک پروپوزال مرتبط با درس |
7 |
منبع |
کتب و مقالات مربوط به نوتری ژنومیکس |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
ویدئو پروژکتور
فضای مجازی |
9 |
نحوه ارزشیابی |
ارزیابی های کلاسی
پایان ترم |