1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس جزودروس انتخابی دوره دکتری علوم باغبانی در گرایش فیزیولوژی گیاهان باغی می باشد |
2 |
هدف کلی |
اشنایی دانشج.یان با جنبه های مختلف مرترط با کیفیت محصولات باغبانی شامل میوه ها سبزی ها- گل و گیاهان زینتی و گیاهان دارویی |
3 |
شایستگی های پایه |
دانشجویان بایستی دورس فیزیولوژی گیاهی . فیزیولوژی پس از برداشت را در مقطع پایین تر گذرانده باشند. |
4 |
اهداف یادگیری |
با توجه به اهمیت زیاد کیفیت در محصولات باغبانی دانشجویان با عوامل تاثیر گذار بر کیفیت این محصولات آشنا می گردند |
5 |
روش تدریس |
به صورت تدریس کلاسی و در صورت امکان بازدید. مشارکت دانشجویان به صورت ارایه سمینار ها کلاسی |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در کلاس ها انجام تکالیف و ارائه سمینار |
7 |
منبع |
تهرانی فر، علی و رشیدی، آزاده. 1399. کیفیت و فیزیولوژی پس از برداشت گیاهان زینتی. انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد. 192 ص
روش های ازمایشگاهی تجزیه ای در علوم باغبانی. یونسمستوفی وفرزانه نجفی. 1384. انتشارات دانشگاه تهران |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
پاور پوینت. امکانات سایت آموزش مجازی دانشگاه |
9 |
نحوه ارزشیابی |
تکالیف- ارائه سمینار - امتحانات کوتاه در طول ترم- امتحان پایان ترم |