# | سرفصل مطالب | طرح درس (براساس سرفصل) |
---|---|---|
1 | گونه های انگور | |
2 | روش های کاشت. داشت و برداشت انگور | |
3 | ارقام ایرانی و خارجی انگور | |
4 | معرفی اندام های مختلف مو | |
5 | فیزیولوژی انگور- اشک مو- نیاز آبی | |
6 | فتوسنتز و تنفس. رشد گل دهی. گرده افشانی و لقاح | |
7 | تشکیل دانه- مراحل رشد حبه | |
8 | رسید گی و معیار های برداشت. فرآوری | |
9 | توت فرنگی | |
10 | ادامه توت فرنگی | |
11 | تمشکها و انگورفرنگی | |
12 | معرفی منابع، تعریف، تاریخچه و اهمیت اقتصادی | |
13 | ذغال اخته آبی و کیوی | |
14 | معرفی انواع میوهای ریز | |
15 | انگور | |
16 | انگور اهمیت اقتصادی در ایران و خارج گیاه شناسی | |
17 | هرس مو |