1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
جزه دروس اجباری و پایه رشته می باشد |
2 |
هدف کلی |
آشنایی با اصول پرورش و نگهداری گوسفند به منظور بهبود تولید گوشت، شیر و پشم |
3 |
شایستگی های پایه |
گذراندن دروس اصول تغذیه و اصول اصلاح دام |
4 |
اهداف یادگیری |
انتقال دانش نظری توام با کاربرد برای آمادگی دانشجویان جهت ورود به عرصه های تخصصی |
5 |
روش تدریس |
بصورت مچازی با استفاده از شیوه های ممکن و در دسترس |
6 |
وظایف دانشجو |
شرکت در کلاسها، انجام تکالیف، حل مسله، شرکت در امتحانات و کوییزها،آماده کردن و تحویل پروژه |
7 |
مواد و امکانات آموزشی |
سیستمای وبینار، ادب کانکشن،وی یو 2، ZD recording و غیره |
8 |
نحوه ارزشیابی |
طبق دستورالعمل معاونت آموزشی دانشگاه عمل خواهد شد. |
9 |
فایل |
Pdf File |