1 |
• تعاریف و مفاهیم |
|
2 |
• روشهای مختلف تولید مواد غذایی در جهان |
|
3 |
• روشهای مختلف تولید مواد غذایی در جهان |
|
4 |
• پایداری کشاورزی و فشرده سازی اکولوژیک |
|
5 |
• پایداری کشاورزی و فشرده سازی اکولوژیک |
|
6 |
• افزایش کارایی مصرف نهاده ها |
|
7 |
• افزایش کارایی مصرف نهاده ها |
|
8 |
• مدیریت تلفیقی منابع |
|
9 |
• مدیریت تلفیقی منابع |
|
10 |
• فشرده سازی نهاده های بیولوژیک |
|
11 |
• فشرده سازی نهاده های بیولوژیک |
|
12 |
• رهیافتهای چند جنبه در مدیریت منابع |
|
13 |
• رهیافتهای چند جنبه در مدیریت منابع |
|
14 |
• افزایش خدمات اکوسیستمی در جهت فشرده سازی اکولوژیک |
|
15 |
• افزایش خدمات اکوسیستمی در جهت فشرده سازی اکولوژیک و |
|
16 |
• افزایش تنوع زیستی در راستای فشرده سازی اکولوژیک |
|