1 |
تعریف علم میکروبیولوژی- مفهوم پروکاریوت، ، اهمیت میکروارگانیزم ها از نظر تعداد، تنوع، عملکرد تاریخچه علم میکروبیولوژی، میکروسکوپ ها و کاربرد آنها در میکروبیولوژی |
|
2 |
زیست شناسی میکروبی: شکل واندازه- پوشش سلولی- رنگ آمیزی گرم |
|
3 |
زیست شناسی میکروبی: ساختارهای سلولی : فلاژل، پیلی، اسپور- کپسول |
|
4 |
آشنایی با آزمایشگاه میکروبیولوژی: رنگ آمیزی و مشاهده میکروسکوپی باکتری ها |
|
5 |
تعریف رشد باکتری ها، محیط های کشت (انواع) و سیستم های رشد |
|
6 |
روش های کشت، منحنی رشد، اندازه گیری رشد |
|
7 |
عوامل محبطی موثر بر رشد باکتری ها |
|
8 |
آشنایی با آزمایشگاه میکروبیولوژی: کشت و شمارش باکتری ها |
|
9 |
روش های مهار رشد میکروارگانیزم ها (فیزیکی) |
|
10 |
روش های مهار رشد میکروارگانیزم ها (شیمیایی) |
|
11 |
نقش میکروارگانیزم ها در ایجاد بیماری |
|
12 |
نقش میکروارگانیزم ها در محیط زیست |
|
13 |
آشنایی با آزمایشگاه میکروبیولوژی: مشاهده ساختارهای باکتری (کپسول، اسپور، فلاژل) |
|
14 |
نقش میکروارگانیزم ها در تولید متابولیت های مفید |
|
15 |
میکروبیولوژی دریا |
|
16 |
پروبیوتیک ها در شیلات |
|