| 1 |
مقدمه و کلیاتی درباره عوامل محیطی و تاثیر آن ها بر تولید محصولات زراعی |
|
| 2 |
آشنایی با عوامل محیطی نور و حرارت و تاثیر آن ها بر تولید محصولات زراعی |
|
| 3 |
آشنایی با عوامل محیطی رطوبت و خاک و نقش آن ها در تولید محصولات زراعی |
|
| 4 |
آشنایی با کلیات عملیات کاشت |
|
| 5 |
آشنایی با عملیات کاشت |
|
| 6 |
آشنایی با عملیات کاشت |
|
| 7 |
نقش مدیریت در تولید زراعی |
|
| 8 |
نقش مدیریت تلفیقی در تولید زراعی |
|
| 9 |
آیش بندی و تناوب زراعی |
|
| 10 |
تعطیل رسمی |
|
| 11 |
تعطیل رسمی |
|
| 12 |
ماهیت اصلاح نباتات در زراعت |
|
| 13 |
عملیات داشت |
|
| 14 |
آشنایی با عملیات آبیاری |
|
| 15 |
آشنایی با مراحل وجین، تنک کردن و مبارزه با آفات و امراض و علف های هرز |
|
| 16 |
آشنایی با مراحل مبارزه با آفات و بیماری و علف های هرز |
|
| 17 |
برگزاری آزمون میان ترم |
|
| 18 |
دیمکاری و اهمیت آن در زراعت |
|
| 19 |
آشنایی با تنش و مدیریت در این شرایط |
|
| 20 |
عملیات برداشت |
|
| 21 |
عملیات برداشت |
|
| 22 |
انتخاب گیاهان مورد نظر جهت کشت و انجام پروژه |
|
| 23 |
آشنایی با ساختار گیاهان |
|
| 24 |
عملیات تهیه زمین |
|
| 25 |
بذر و بذرکاری |
|
| 26 |
انجام عملیات داشت |
|
| 27 |
بازدید از گلخانه تحقیقاتی دانشگاه |
|
| 28 |
بازدید از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی |
|
| 29 |
سنجش دانشجویان بصورت کتبی از بخش عملی |
|
| 30 |
انجام عملیات برداشت |
|
| 31 |
ارایه نتایج پروژه تعریف شده توسط دانشجویان |
|
| 32 |
ارایه نتایج پروژه تعریف شده توسط دانشجویان |
|
| 33 |
بازدید از طرح های تحقیقاتی در مزرعه دانشگاه فردوسی |
|
| 34 |
ارایه نتایج پروژه تعریف شده توسط دانشجویان |
|
| 35 |
شروع بخش عملی و آشنایی با پروژه تعریف شده برای دانشجویان |
|
| 36 |
بذر و بیولوژی آن |
|