1 |
مقدمه و کلیاتی درباره عوامل محیطی و تاثیر آن ها بر تولید محصولات زراعی |
|
2 |
آشنایی با عوامل محیطی نور و حرارت و تاثیر آن ها بر تولید محصولات زراعی |
|
3 |
آشنایی با عوامل محیطی رطوبت و خاک و نقش آن ها در تولید محصولات زراعی |
|
4 |
آشنایی با کلیات عملیات کاشت |
|
5 |
آشنایی با عملیات کاشت |
|
6 |
آشنایی با عملیات کاشت |
|
7 |
نقش مدیریت در تولید زراعی |
|
8 |
نقش مدیریت تلفیقی در تولید زراعی |
|
9 |
آیش بندی و تناوب زراعی |
|
10 |
تعطیل رسمی |
|
11 |
تعطیل رسمی |
|
12 |
ماهیت اصلاح نباتات در زراعت |
|
13 |
عملیات داشت |
|
14 |
آشنایی با عملیات آبیاری |
|
15 |
آشنایی با مراحل وجین، تنک کردن و مبارزه با آفات و امراض و علف های هرز |
|
16 |
آشنایی با مراحل مبارزه با آفات و بیماری و علف های هرز |
|
17 |
برگزاری آزمون میان ترم |
|
18 |
دیمکاری و اهمیت آن در زراعت |
|
19 |
آشنایی با تنش و مدیریت در این شرایط |
|
20 |
عملیات برداشت |
|
21 |
عملیات برداشت |
|
22 |
انتخاب گیاهان مورد نظر جهت کشت و انجام پروژه |
|
23 |
آشنایی با ساختار گیاهان |
|
24 |
عملیات تهیه زمین |
|
25 |
بذر و بذرکاری |
|
26 |
انجام عملیات داشت |
|
27 |
بازدید از گلخانه تحقیقاتی دانشگاه |
|
28 |
بازدید از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه فردوسی |
|
29 |
سنجش دانشجویان بصورت کتبی از بخش عملی |
|
30 |
انجام عملیات برداشت |
|
31 |
ارایه نتایج پروژه تعریف شده توسط دانشجویان |
|
32 |
ارایه نتایج پروژه تعریف شده توسط دانشجویان |
|
33 |
بازدید از طرح های تحقیقاتی در مزرعه دانشگاه فردوسی |
|
34 |
ارایه نتایج پروژه تعریف شده توسط دانشجویان |
|
35 |
شروع بخش عملی و آشنایی با پروژه تعریف شده برای دانشجویان |
|
36 |
بذر و بیولوژی آن |
|