1 |
مقدمه و تعریف و اهمیت زراعت |
|
2 |
راههای افزایش تولید و تاثیر عوامل آب و هوایی |
|
3 |
تاثیر عوامل آب و هوایی، نور، دما، رطوبت و غیره بر رشد و نمو گیاه و تولید محصول |
|
4 |
تاثیر عوامل آب و هوایی، نور، دما، رطوبت و غیره بر رشد و نمو گیاه و تولید محصول |
|
5 |
قوانین موثر در تولید (قانون لیبیگ، میچرلیخ، بردباری و ...) |
|
6 |
شناخت خاک و رابطه آن با گیاه و تهیه زمین |
|
7 |
تهیه زمین و آشنایی با ادوات خاکورزی |
|
8 |
آشنایی با ادوات خاکورزی و بذرکاری |
|
9 |
عملیات داشت |
|
10 |
عملیات برداشت |
|
11 |
آشنایی با تناوب زراعی و چگونگی برقراری تناوب در نقاط مختلف کشور |
|
12 |
الگوهای مختلف کاشت (زراعت مخلوط، دیم کاری، زراعت ارگانیک و پایدار) |
|
13 |
کشت فراسرزمینی و مزایای آن و نقش بذر در افزایش عملکرد |
|
14 |
جایگاه ایران در تولید بذر و شرکت های مهم تولید بذر در جهان |
|
15 |
گواهی بذر و عوامل کاهش دهنده محصول |
|
16 |
عوامل کاهش دهنده محصول مثل آفات، بیماری ها و علف های هرز و روش های تعیین اثرات آن بر عملکرد |
|
17 |
مبانی تعیین ضرایب فنی و تنوع محصولات |
|
18 |
تنوع محصولات (یکساله، چندساله، صنعتی و غیر صنعتی) و مبانی برآورد عملکرد به ویژه با استفاده از فناوری های روز مانند پهبادها و تصاویر هوایی |
|
19 |
محصولات ارگانیک و سالم و مساله گواهی |
|
20 |
محصولات ارگانیک و سالم و مساله گواهی |
|
21 |
حفاظت گیاهی و انواع روش های آن (مکانیکی، شیمیایی، تلفیقی، بیولوژیک و ...) |
|
22 |
حفاظت گیاهی و انواع روش های آن (مکانیکی، شیمیایی، تلفیقی، بیولوژیک و ...) |
|
23 |
مبانی تعیین خسارت محصولات زراعی |
|
24 |
هزینه های انواع روش های مبارزه با آفات، بیماری ها و علف های هرز |
|