1 |
مقدمه و سرفصل ها و تاریخچه |
|
2 |
ریشه های تاریخی و فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی |
|
3 |
ریشه های تاریخی و فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی |
|
4 |
چشم اندازهای تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا |
|
5 |
جایگاه کشاورزی در تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست |
|
6 |
رژیم های غذایی، تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست |
|
7 |
جغرافیای سوتغذیه |
|
8 |
منابع اساسی موثر تولید غذا زمین، آب، خاک و نهاده های کشاورزی |
|
9 |
عوامل موثر در مصرف غذا، شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر بر انتخاب غذا |
|
10 |
عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه |
|
11 |
عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه |
|
12 |
نقش عوامل محیطی و تکنولوژیکی در بروز بیماری چاقی، فشارخون، دیابت و سرطان |
|
13 |
چالش های سیستم های مختلف کشاورزی و امنیت غذایی |
|
14 |
اثرات تکنولوژیهای روز در تولید و سلامت غذا در سیستم های کشاورزی |
|
15 |
راهکارهای بهبود تولید و مصرف غذا در سیستم های روستایی و شهری |
|
16 |
پایداری تولید غذا در سیستم های کشاورزی |
|