سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه و سرفصل ها و تاریخچه
2 ریشه های تاریخی و فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی
3 ریشه های تاریخی و فرهنگی و اجتماعی انتخاب و مصرف غذا در جوامع شهری و روستایی
4 چشم اندازهای تاریخی و اکولوژیکی سیستم های تولید غذا
5 جایگاه کشاورزی در تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست
6 رژیم های غذایی، تولید غذا، سلامت جامعه و محیط زیست
7 جغرافیای سوتغذیه
8 منابع اساسی موثر تولید غذا زمین، آب، خاک و نهاده های کشاورزی
9 عوامل موثر در مصرف غذا، شاخص های پویایی و ساختاری جمعیت موثر بر انتخاب غذا
10 عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه
11 عوامل اجتماعی، محیطی، اقتصادی موثر بر انتخاب بازداری رشد جمعیت، غذا و وضعیت تغذیه
12 نقش عوامل محیطی و تکنولوژیکی در بروز بیماری چاقی، فشارخون، دیابت و سرطان
13 چالش های سیستم های مختلف کشاورزی و امنیت غذایی
14 اثرات تکنولوژیهای روز در تولید و سلامت غذا در سیستم های کشاورزی
15 راهکارهای بهبود تولید و مصرف غذا در سیستم های روستایی و شهری
16 پایداری تولید غذا در سیستم های کشاورزی