| 1 |
مشخصات گیاهشناسی خانواده سولاناسه و معرفی مهمترین سبزیهای این خانواده |
|
| 2 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی گوجه فرنگی و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 3 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی گوجه فرنگی و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 4 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی فلفل و معرفی ارقام آن و و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 5 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی بادمجان و معرفی ارقام آن و و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 6 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی سیب زمینی و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 7 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی سیب زمینی و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 8 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی خانواده کدوئیان و معرفی و طبقه بندی آنها و بیان ویژگیهای آنها |
|
| 9 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی خربوزه و طالبی و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 10 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی خیار و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 11 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی کدو و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 12 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی هندوانه و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 13 |
آشنایی با خصوصیات گیاهشناسی و ارزش غذایی و اقتصادی بقولات و طبقه بندی آنها |
|
| 14 |
آشنایی با خصوصیات گیاهشناسی و روشهای پرورشو داشت و برداشت لوبیا و نخود فرنگی |
|
| 15 |
آشنایی با ویژگیهای غذایی و اقتصادی هویج و تربچه و معرفی ارقام آن و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آنها |
|
| 16 |
آشنایی با ویژگیهای گیاهشناسی و غذایی و اقتصادی قارچ و بیان روشهای مختلف کاشت و داشت و برداشت آن |
|
| 17 |
آزمون پایان ترم |
|