1 |
تعریف محصولات ارگانیک و سالم |
|
2 |
اهمیت و اهداف تولید محصولات ارگانیک در جهان |
|
3 |
روشهای کلی تولید محصولات ارگانیک |
|
4 |
استانداردهای جهانی و کشوری محصولات ارگانیک |
|
5 |
عوامل موثر بر تولید محصولات ناسالم و ارگانیک |
|
6 |
عوامل موثر بر تولید محصولات ناسالم و ارگانیک |
|
7 |
طبقه بندی و تشریح روشهای تولید ارگانیگ |
|
8 |
تشریح روشهای تولید ارگانیگ |
|
9 |
نقش کودهای شیمیایی در محیط زیست |
|
10 |
نقش سموم آفات نباتی شیمیایی در محیط زیست |
|
11 |
نقش کودهای شیمیایی در تولید محصولات غیر ارگانیک |
|
12 |
نقشسموم آفاتو بیماریها در تولید محصولات غیر ارگانیک |
|
13 |
نقش کودهای آلی در تولید ارگانیک |
|
14 |
نقش میکروارگانیزمها در تولید ارگانیک |
|
15 |
روشهای مدیریتی تلفیقی در کشت و تولید ارگانیک |
|
16 |
آزمون پایان ترم |
|