1 |
تاریخچه ، طبقه بندی و ارزش غذایی قارچها |
|
2 |
انواع قارچهای خوراکی و ارزش اقتصادی آنها |
|
3 |
گیاهشناسی و اصطلاحات مربوط به قارچ |
|
4 |
آشنایی با مکانهای پرورش قارچهای خوراکی |
|
5 |
معرفی سیستمهای پرورش قارچ |
|
6 |
معرفی تجهیزات و امکانات مورد نیاز برای پرورش قارچ |
|
7 |
تعطیل |
|
8 |
تعطیل |
|
9 |
معرفی بسترهای کاشت و نحوه ی آماده سازی آنها |
|
10 |
مراحل تهیه کمپوست سازی تا پاستوریزاسیون آن |
|
11 |
روشهای جدید و قدیم تهیه کمپوست |
|
12 |
کنترل عوامل محیطی در پرورش قارچ |
|
13 |
تعریف مایه قارچ و به نژادی و مایه کوبی |
|
14 |
معرفی انواع میسلیوم و روش تهیه آنها |
|
15 |
غنی سازی بستر کاشت و خاک پوششی و نقش آن |
|
16 |
بیولوژی اندامهای رویشی و زایشی قارچ |
|
17 |
برداشت، بسته بندی و نگهداری |
|
18 |
آفات و بیماریهای قارچ |
|
19 |
آزمون پایان ترم |
|