1 |
مقدمه و اهمیت رشته باغبانی در تامین غذا و امنیت غذایی کشور |
|
2 |
|
|
3 |
طبقه بندی محصولات باغبانی |
|
4 |
تاسیسات و بسترهای مورد استفاده در باغبانی |
|
5 |
|
|
6 |
ازدیاد(تکثیر) محصولات باغی (تکثیر با بذر) |
|
7 |
ازدیاد(تکثیر) محصولات باغی (تکثیر با قلمه) |
|
8 |
ازدیاد(تکثیر) محصولات باغی (پیوند) |
|
9 |
هرس و تربیت |
|
10 |
هرس و تربیت |
|
11 |
آشنایی با پرورش گیاهان دارویی |
|
12 |
آشنایی با برخی از میوه ها |
|
13 |
آشنایی با انواع گلخانه ها |
|
14 |
آشنایی با بسترهاب مورد استفاده در باغبانی |
|
15 |
مشاهده روش تکثیر با بذر و کشت در سینی کشت برای تولید نشا |
|
16 |
تکثیر با قلمه و مشاهده انواع قلمه |
|
17 |
انجام انواع پیوند |
|
18 |
مشاهده انواع هرس و تربیت |
|
19 |
ساخت هورمونهای ریشه زایی |
|