| 1 |
مقدمه و اهمیت رشته باغبانی در تامین غذا و امنیت غذایی کشور |
|
| 2 |
|
|
| 3 |
طبقه بندی محصولات باغبانی |
|
| 4 |
تاسیسات و بسترهای مورد استفاده در باغبانی |
|
| 5 |
|
|
| 6 |
ازدیاد(تکثیر) محصولات باغی (تکثیر با بذر) |
|
| 7 |
ازدیاد(تکثیر) محصولات باغی (تکثیر با قلمه) |
|
| 8 |
ازدیاد(تکثیر) محصولات باغی (پیوند) |
|
| 9 |
هرس و تربیت |
|
| 10 |
هرس و تربیت |
|
| 11 |
آشنایی با پرورش گیاهان دارویی |
|
| 12 |
آشنایی با برخی از میوه ها |
|
| 13 |
آشنایی با انواع گلخانه ها |
|
| 14 |
آشنایی با بسترهاب مورد استفاده در باغبانی |
|
| 15 |
مشاهده روش تکثیر با بذر و کشت در سینی کشت برای تولید نشا |
|
| 16 |
تکثیر با قلمه و مشاهده انواع قلمه |
|
| 17 |
انجام انواع پیوند |
|
| 18 |
مشاهده انواع هرس و تربیت |
|
| 19 |
ساخت هورمونهای ریشه زایی |
|