سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 13- بسته بندی و اهمیـ ان در کاهش ضایعات
2 14- روشهای غیر تخریبی در فیزیولوژیی پس از برداشت
3 15- غوارض فیزیولوژیک در دوره پس از برداشت
4 16- جمع بندی و پرسش و پاسخ
5 1-معرفی منابع، آشنایی با کتابهای مرتبط، تشریح اهمیت مطالعه درس فیزیولوژی پس از برداشت،
6 2- مقدمه ئ تاریخچه درس، ترکیبات موجود در میوه ها و سبزیها و گیاهان دارویی شامل آب، کربوهیدراتها، پکتین و تغییرات آنها در دوره پس از برداشت
7 3- ویتامین ها، پروتئین ها ، لیپید ها، رنگیزه های گیاهی و تغییرات آنها در دوره پس از برداشت، اسیدهای آلی، اهمیت و خواص آنها و تغییرات آنها در دوره پس از بردشات و آشنایی با روش تعیین میزان آنها در آزمایشگاه
8 4-تکامل فیزیولوژیک در محصولات باغبانی از تشکل گل تا برداشت و پس از برداشت
9 5- شاخصهای رسیدگی و تعیین بلوغ فیزیولوژیکی
10 6- تنفس و نقش آن در فیزیولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی
11 7- محاسبه شدت تنفس و راههای کنترل آن در دوره پس از برداشت.معرفی انواع پری کولینگ
12 8-اتیلن ، اهمیت و بیوسنتز
13 9- راههای کنترل اتیلن در دوره پس از برداشت
14 10-پیشرفتهای اخیر در کاهش خسارت اتیلن در انبار
15 11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی
16 11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی
17 11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی
18 11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی
19 12-انبارها ادامه