1 |
13- بسته بندی و اهمیـ ان در کاهش ضایعات |
|
2 |
14- روشهای غیر تخریبی در فیزیولوژیی پس از برداشت |
|
3 |
15- غوارض فیزیولوژیک در دوره پس از برداشت |
|
4 |
16- جمع بندی و پرسش و پاسخ |
|
5 |
1-معرفی منابع، آشنایی با کتابهای مرتبط، تشریح اهمیت مطالعه درس فیزیولوژی پس از برداشت، |
|
6 |
2- مقدمه ئ تاریخچه درس، ترکیبات موجود در میوه ها و سبزیها و گیاهان دارویی شامل آب، کربوهیدراتها، پکتین و تغییرات آنها در دوره پس از برداشت |
|
7 |
3- ویتامین ها، پروتئین ها ، لیپید ها، رنگیزه های گیاهی و تغییرات آنها در دوره پس از برداشت، اسیدهای آلی، اهمیت و خواص آنها و تغییرات آنها در دوره پس از بردشات و آشنایی با روش تعیین میزان آنها در آزمایشگاه |
|
8 |
4-تکامل فیزیولوژیک در محصولات باغبانی از تشکل گل تا برداشت و پس از برداشت |
|
9 |
5- شاخصهای رسیدگی و تعیین بلوغ فیزیولوژیکی |
|
10 |
6- تنفس و نقش آن در فیزیولوژی پس از برداشت محصولات باغبانی |
|
11 |
7- محاسبه شدت تنفس و راههای کنترل آن در دوره پس از برداشت.معرفی انواع پری کولینگ |
|
12 |
8-اتیلن ، اهمیت و بیوسنتز |
|
13 |
9- راههای کنترل اتیلن در دوره پس از برداشت |
|
14 |
10-پیشرفتهای اخیر در کاهش خسارت اتیلن در انبار |
|
15 |
11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی |
|
16 |
11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی |
|
17 |
11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی |
|
18 |
11-انبار، انواع آن و انبارهای مدرن برای نگهداری محصولات باغبانی |
|
19 |
12-انبارها ادامه |
|