طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 هدف کلی شناسایی غذای سالم و فنون اوری مربوط به فراورده های جدید غذایی
2 اهداف یادگیری ورود به بازار کار و نظارت بر کیفیت پروتیین های دریایی
3 روش تدریس به روش اموزش مجازی
4 وظایف دانشجو یادگیری روش اموزش مجازی امادگی برای امتحانات در طول ترم تکلیف تحقیقی بصورت مشترک
5 منبع کتاب های فارسی و لاتین اینترنت
6 مواد و امکانات آموزشی داشتن تجهیزات لازم برای برگزاری کلاس های مجازی
7 نحوه ارزشیابی کوییز میان ترم تکلیف امتحان نهایی