# | عنوان | توضیحات |
---|---|---|
1 | هدف کلی | شناسایی غذای سالم و فنون اوری مربوط به فراورده های جدید غذایی |
2 | اهداف یادگیری | ورود به بازار کار و نظارت بر کیفیت پروتیین های دریایی |
3 | روش تدریس | به روش اموزش مجازی |
4 | وظایف دانشجو | یادگیری روش اموزش مجازی امادگی برای امتحانات در طول ترم تکلیف تحقیقی بصورت مشترک |
5 | منبع | کتاب های فارسی و لاتین اینترنت |
6 | مواد و امکانات آموزشی | داشتن تجهیزات لازم برای برگزاری کلاس های مجازی |
7 | نحوه ارزشیابی | کوییز میان ترم تکلیف امتحان نهایی |