عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تهیه شده در مزرعه و بازار
محاسن یوسف احمد الشیخ
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۶/۳۱
تاثیر افزودن سیلاژ حاصل از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان -oncorhynchus mykiss- به روش بیولوژیکی به محیط آب بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون، عملکرد رشد و کیفیت لاشه ماهی تیلاپیای نیل -oreochromis niloticus- در یک سازگان پرورشی آب در گردش -مداربسته-
افشین حسن خانی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۴/۰۳/۱۹
اثر جایگزینی کنجاله کتان با کنجاله سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخصهای بیوشیمیایی خون و بافت ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)
نرجس نامی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۴/۰۳/۱۸
بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس فلفل قرمز به همراه منتول سالسیلات بر کارایی عملکرد رشد و فراسنجه های بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی(cyprinus carpio)
فاطمه فرهادی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۳/۱۱/۲۸
تأثیر جایگزینی پودر پر تخمیر شده توسط باکتری bacillus subtilis با پودر ماهی در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فرا سنجههای خونی ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)
نداسادات میری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۱/۲۳
بررسی تاثیر تلفیقی استفاده از سطوح مختلف باکتری پروبیوتیک تولید کننده لیپاز (lactobacillus rhamnosus)، ال-کارنیتین و امولسیفایرهای چند جزئی در جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی لاشه و شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)
سیده زهرا میرکاظمی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۰/۱۲
بررسی اثر افزودن عصاره مخمر هیدرولیز شده و سین بیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمی و ایمنی پلاسمای خون بچه ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)
سجاد خان زاده محمودآبادی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۳/۰۶/۳۱
بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف آنزیم فیتاز در جیره غذایی با مقادیر مختلف پروتئین های گیاهی (کنجاله کنجد) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)
امیرعباس زارعی ثانی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۳/۰۶/۳۱
بررسی عملکرد رشد و اثرات هیستوپاتولوژیک سه مکمل غذایی معدنی/آلی بر بافتهای ماهی قزل آلای رنگین کمان
علی سلیمانی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۳/۰۶/۲۶
بررسی تاثیر استفاده تلفیقی از امولسیفایر با سیستم های تعادل آبدوست- چربی دوست و منابع چربی مختلف در جیره غذایی بر شاخص های عملکرد رشد و فراسنجه های خونی ماهی تیلاپیای نیل
زهرا نوروزی قلعه صفا
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
مطالعه تجویز خوراکی امولسیفایر های چند جزیی در جیره های غذایی حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد و فراسنجههای خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان
بهاره بهرامی فر
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۶/۱۹
بررسی اثرات هیستوپاتولوژیک سطوح مختلف اسید هیومیک بر بافتهای کبد، کلیه، آبشش، و روده ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus) پرورش یافته در یک سازگان مداربسته حاوی عدسک آبی
سیدمحمد موسوی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۳/۰۵/۱۴
بررسی اثرات نانو ذرات اکسید سریم (cerium oxide nanoparticles ) بر کاهش اثرات سمیت ناشی از مواجهه با آنتی بیوتیک فلورفنیکل در ماهی کوی (cyprinus carpio koi)
فاطمه برجیان بروجنی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۲/۱۲/۱۳
بررسی اثرات حفاظتی عصاره پوست انار بر بافتهای کبد، کلیه و آبشش در مسمومیت تجربی با کادمیوم در ماهی کپور
حسین جعفرزاده
دکتری عمومی
|
۱۴۰۲/۱۱/۰۲
بررسی مقایسهای تاثیر استفاده از سطوح مختلف داروهای ترادامیکس و لتروزول بر رشد و توسعه تخمدان در ماهی سیچلاید گورخری -amatitlania nigrofasciata-
مائده صفائی قادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
بررسی تاثیر جایگزینی تلفیقی پودر گیاه لمنا و مخمر تورولا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی و ایمنی ماهی تیلاپیای نیل
محمدجواد نورابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۹/۲۷
مقایسه تولید کود آلی از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) به روشهای سیلاژ بیولوژیکی و شیمیایی و بررسی اثرات آن بر عملکرد رشد ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus) و گیاه ریحان (ocimum basilicum) در یک سازگان آکواپونیک
رضوان بست چی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۹
مطالعه تاثیر استفاده از ترکیب سین بیوتیک لاکتوزایم در حالت ریزپوشانی شده و آزاد به همراه آهن در دوشکل نانوذرات و کیلاته در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و فلورمیکروبی روده ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)
زینب سمسارکرمانی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۹
تاثیر بتائین و الیسین بر میزان استرس اکسیداتیو و تجمع کادمیوم در بافت عضلانی ماهی کپور در مسمومیت تجربی با کادمیوم
امیر اخوان طبسی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۲/۰۶/۲۹
سنجش ظرفیت آنتی اکسیدانی تام با روش های مختلف و ارتباط آن با برخی پارامتر های بیوشیمیایی در خون ماهی آزاد
سارا آزادی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۱/۰۸/۲۵
ارزیابی اثر عصاره پوست انار بر پارامترهای بیوشیمیایی و شاخصهای اکسیداتیو مغز، کبد، آبشش و کلیه ماهی کپور معمولی در حین مسمومیت با کادمیوم
ریحانه یوسف زاده
دکتری عمومی
|
۱۴۰۱/۰۶/۱۲
اثربخشی عصاره پودر پوست انار در کاهش تجمع کادمیوم وآسیب اکسیداتیو ناشی از آن در گوشت ماهی کپور معمولی
حیدر نعمه طه العیسی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۳
مطالعه ساختار قلب فیل ماهی در دوران لاروی
الهه صادقی
دکتری عمومی
|
۱۴۰۰/۰۴/۲۸
تاثیر دوره های مختلف گرسنگی بر فراسنجه های بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی
محدثه یوسفی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۸/۰۴/۰۴
بررسی استفاده از جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون چربی ها و پروتئین های فیله ماهی کپور طی نگه داری در دمای انجماد (18- درجه سانتی گراد)
مهرناز نبی زاده فردشیرازی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۱۱
بررسی تأثیر استفاده از جیره خوراک مکمل شده با پودر تفاله ی لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های ماهی کپور طی نگهداری در دمای یخچال (۴ درجه سانتی گراد)
الهام شعبانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۲/۰۸
بررسی تاثیر جیره حاوی خمیر ترش به عنوان ترکیب سین بیوتیک بر میکروبیوتا روده و فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور
مرتضی میرشاه پناه
دکتری عمومی
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۷
مطالعه هیستومورفوژنز چشم فیل ماهی (huso huso)در دوران لاروی
مهدی ظریف منش
دکتری عمومی
|
۱۳۹۷/۱۰/۰۳
مطالعه تکوین و تغییرات حجمی معده در لارو فیل ماهی (huso huso )
احمد حسین پور
دکتری عمومی
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۷
بررسی تأثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور
سارا صفائیان لائین
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۴
ارزیابی برخی شاخص های وضعیت اکسیداتیو و آنزیم ها ی بافتی در کبد و کلیه ماهی کپورمعمولی به دنبال گرسنگی
زهره هوشیار
دکتری عمومی
|
۱۳۹۶/۱۱/۱۵
ارزیابی اثرات تعدیل کنندگی اسپیرولینا پلاتنسیس بر تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و استرس اکسیداتیو ناشی از مواجهه با ارسنیک در خون کپور معمولیcarpio) (cyprinus
فاطمه علی پورکاشی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۶/۱۰/۱۶
تاثیر محرومیت غذایی بر برخی شاخص های وضعیت اکسیداتیودرخون ماهی کپور
مینا نوربخش
دکتری عمومی
|
۱۳۹۶/۰۹/۲۵
بررسی تاثیر اسپیرولینا پلاتنسیس بر فاکتورهای بیوشیمیایی برخی بافت های کپور معمولیcarpio) (cyprinus طی مواجهه با آرسنیک
فتانه جلیلی یوسف نژاد
دکتری عمومی
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۵
بررسی مفایسه ای اسکوربیک اسید و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافت های ماهی کپور(cyprinus carpio)
فاطمه پورعلی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۵/۱۱/۰۶
بررسی تاثیر اسپیرولینا در پیشگیری ازاکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی کپوردر زمانهای مختلف نگهداری
فرزانه خاتمی
دکتری عمومی
|
۱۳۹۴/۱۱/۲۸
بررسی تاثیر جیره غذایی حاوی اسپیرولینا بر برخی شاخص های وضعیت اکسیداتیو در ماهی کپور
علی ظریف منش
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۴/۰۹/۰۸
بررسی اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی قزل آلا و کپور در زمان های مختلف نگهداری
محمدجواد پیروزبخت
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۷/۲۸
بررسی تاثیر بتا کاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در ماهی کپور
منصوره محبی مقدم
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۴/۰۷/۲۵
بررسی اثر محافظتی بتا کاروتن در پیشگیری ازاکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی کپوردر زمانهای مختلف نگهداری
امین رشیدنژاد
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۴/۰۷/۲۲
مطالعه تکوین و تغییرات حجمی قسمت های مختلف روده در لارو فیل ماهی
فاطمه حکیمی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۴/۰۷/۱۱
بررسی اثرات درمانی جیره غذایی حاوی اسپیرولینا بر تغییرات پارامترهای بیوشیمیایی ناشی از مسمومیت مزمن با سیانید دربرخی بافت های کپور معمولی
مهرزاد مهرابیان فرد
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۳/۱۲/۱۸
مطالعه هیستومورفوژنز و تغییرات حجمی آبشش فیل ماهی(huso huso ) در دوران لاروی
رضا کرمانی خورشانه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۰/۳۰
بررسی تأثیر شیرابه شکمبه بر برخی شاخص های زیستی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)
مهدی همتیار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۲/۲۷
بررسی اثر محافظتی سیرو ویتامین e در پیشگیری ازاکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی کپوردر زمانهای مختلف نگهداری
رضا قانعی مطلق
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۲/۰۸/۱۳
بررسی اثر حفاظتی اسکوربیک اسید و تیامین در مسمومیت تجربی با سرب در ماهی کپور
کیمیا نوریان
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۲/۰۸/۰۴
بررسی مفایسه ای اسکوربیک اسید و تیامین در جلوگیری از تغییرات آنزیمی و آسیب اکسیداتیو ناشی از سرب در برخی بافت های ماهی کپور(cyprinus carpio)
سیدسینا میرمظلومی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۲/۰۶/۲۳
بررسی اثر محافظتی سیرو ویتامین e در جلوگیری ازآسیب های اکسیداتیودر برخی بافت های ماهی کپور
نادیا نائیجی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۸/۲۷
تغییرات آنزیم های سرمی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور معمولی
سیده فهیمه ساداتی
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۱/۰۴/۲۷
یافته های بالینی و هیستو پاتولوژیک دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور
سلیمان جعفری نژاد
دکترای حرفه ای
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۵
تغییرات آنزیمی بافتی دراثر مسمومیت با سیانیددر ماهی کپور