فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۱

عمر ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان تهیه شده در مزرعه و بازار

محاسن یوسف احمد الشیخ
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۶/۳۱

تاثیر افزودن سیلاژ حاصل از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان -oncorhynchus mykiss- به روش بیولوژیکی به محیط آب بر فراسنجه های بیوشیمیایی خون، عملکرد رشد و کیفیت لاشه ماهی تیلاپیای نیل -oreochromis niloticus- در یک سازگان پرورشی آب در گردش -مداربسته-

افشین حسن خانی
دکتری عمومی | ۱۴۰۴/۰۳/۱۹

اثر جایگزینی کنجاله کتان با کنجاله سویا در جیره غذایی بر عملکرد رشد و شاخص‌های بیوشیمیایی خون و بافت ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)

نرجس نامی
دکتری عمومی | ۱۴۰۴/۰۳/۱۸

بررسی تاثیر سطوح مختلف اسانس فلفل قرمز به همراه منتول سالسیلات بر کارایی عملکرد رشد و فراسنجه های بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی(cyprinus carpio)

فاطمه فرهادی
دکتری عمومی | ۱۴۰۳/۱۱/۲۸

تأثیر جایگزینی پودر پر تخمیر شده توسط باکتری bacillus subtilis با پودر ماهی در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فرا سنجه‌های خونی ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)

نداسادات میری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۱۱/۲۳

بررسی تاثیر تلفیقی استفاده از سطوح مختلف باکتری پروبیوتیک تولید کننده لیپاز (lactobacillus rhamnosus)، ال-کارنیتین و امولسیفایرهای چند جزئی در جیره غذایی بر عملکرد رشد، ترکیب شیمیایی لاشه و شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)

سیده زهرا میرکاظمی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۱۰/۱۲

بررسی اثر افزودن عصاره مخمر هیدرولیز شده و سین بیوتیک در جیره غذایی بر عملکرد رشد و برخی شاخص های بیوشیمی و ایمنی پلاسمای خون بچه ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)

سجاد خان زاده محمودآبادی
دکتری عمومی | ۱۴۰۳/۰۶/۳۱

بررسی تاثیر استفاده از سطوح مختلف آنزیم فیتاز در جیره غذایی با مقادیر مختلف پروتئین های گیاهی (کنجاله کنجد) بر عملکرد رشد و شاخص های خونی ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)

امیرعباس زارعی ثانی
دکتری عمومی | ۱۴۰۳/۰۶/۳۱

بررسی عملکرد رشد و اثرات هیستوپاتولوژیک سه مکمل غذایی معدنی/آلی بر بافت‌های ماهی قزل‌ آلای ‌رنگین ‌کمان

علی سلیمانی
دکتری عمومی | ۱۴۰۳/۰۶/۲۶

بررسی تاثیر استفاده تلفیقی از امولسیفایر با سیستم های تعادل آبدوست- چربی دوست و منابع چربی مختلف در جیره غذایی بر شاخص های عملکرد رشد و فراسنجه های خونی ماهی تیلاپیای نیل

زهرا نوروزی قلعه صفا
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۱۹

مطالعه تجویز خوراکی امولسیفایر های چند جزیی در جیره های غذایی حاوی منابع مختلف چربی بر عملکرد رشد و فراسنجه‌های خونی ماهی قزل آلای رنگین کمان

بهاره بهرامی فر
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۶/۱۹

بررسی اثرات هیستوپاتولوژیک سطوح مختلف اسید هیومیک بر بافت‌های کبد، کلیه، آبشش، و روده ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus) پرورش یافته در یک سازگان مداربسته حاوی عدسک آبی

سیدمحمد موسوی
دکتری عمومی | ۱۴۰۳/۰۵/۱۴

بررسی اثرات نانو ذرات اکسید سریم (cerium oxide nanoparticles ) بر کاهش اثرات سمیت ناشی از مواجهه با آنتی بیوتیک فلورفنیکل در ماهی کوی (cyprinus carpio koi)

فاطمه برجیان بروجنی
دکتری عمومی | ۱۴۰۲/۱۲/۱۳

بررسی اثرات حفاظتی عصاره پوست انار بر بافت‌های کبد، کلیه و آبشش در مسمومیت تجربی با کادمیوم در ماهی کپور

حسین جعفرزاده
دکتری عمومی | ۱۴۰۲/۱۱/۰۲

بررسی مقایسه‌ای تاثیر استفاده از سطوح مختلف داروهای ترادامیکس و لتروزول بر رشد و توسعه تخمدان در ماهی سیچلاید گورخری -amatitlania nigrofasciata-

مائده صفائی قادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۹/۲۷

بررسی تاثیر جایگزینی تلفیقی پودر گیاه لمنا و مخمر تورولا به جای پودر ماهی در جیره غذایی بر عملکرد رشد و فراسنجه های خونی و ایمنی ماهی تیلاپیای نیل

محمدجواد نورابادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۹/۲۷

مقایسه تولید کود آلی از ضایعات ماهی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) به روش‌های سیلاژ بیولوژیکی و شیمیایی و بررسی اثرات آن بر عملکرد رشد ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus) و گیاه ریحان (ocimum basilicum) در یک سازگان آکواپونیک

رضوان بست چی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۸/۲۹

مطالعه تاثیر استفاده از ترکیب سین بیوتیک لاکتوزایم در حالت ریزپوشانی شده و آزاد به همراه آهن در دوشکل نانوذرات و کیلاته در جیره غذایی بر عملکرد رشد، فراسنجه های خونی و فلورمیکروبی روده ماهی تیلاپیای نیل (oreochromis niloticus)

زینب سمسارکرمانی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۸/۲۹

تاثیر بتائین و الیسین بر میزان استرس اکسیداتیو و تجمع کادمیوم در بافت عضلانی ماهی کپور در مسمومیت تجربی با کادمیوم

امیر اخوان طبسی
دکتری عمومی | ۱۴۰۲/۰۶/۲۹

سنجش ظرفیت آنتی اکسیدانی تام با روش های مختلف و ارتباط آن با برخی پارامتر های بیوشیمیایی در خون ماهی آزاد

سارا آزادی
دکتری عمومی | ۱۴۰۱/۰۸/۲۵

ارزیابی اثر عصاره پوست انار بر پارامترهای بیوشیمیایی و شاخص‌های اکسیداتیو مغز، کبد، آبشش و کلیه ماهی کپور معمولی در حین مسمومیت با کادمیوم

ریحانه یوسف زاده
دکتری عمومی | ۱۴۰۱/۰۶/۱۲

اثربخشی عصاره پودر پوست انار در کاهش تجمع کادمیوم وآسیب اکسیداتیو ناشی از آن در گوشت ماهی کپور معمولی

حیدر نعمه طه العیسی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۲۳

مطالعه ساختار قلب فیل ماهی در دوران لاروی

الهه صادقی
دکتری عمومی | ۱۴۰۰/۰۴/۲۸

تاثیر دوره های مختلف گرسنگی بر فراسنجه های بیوشیمیایی پلاسما در ماهی کپور معمولی

محدثه یوسفی
دکتری عمومی | ۱۳۹۸/۰۴/۰۴

بررسی استفاده از جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون چربی ها و پروتئین های فیله ماهی کپور طی نگه داری در دمای انجماد (18- درجه سانتی گراد)

مهرناز نبی زاده فردشیرازی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۱۱

بررسی تأثیر استفاده از جیره خوراک مکمل شده با پودر تفاله ی لیمو بر پیشگیری از اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های ماهی کپور طی نگهداری در دمای یخچال (۴ درجه سانتی گراد)

الهام شعبانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۲/۰۸

بررسی تاثیر جیره حاوی خمیر ترش به عنوان ترکیب سین بیوتیک بر میکروبیوتا روده و فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور

مرتضی میرشاه پناه
دکتری عمومی | ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

مطالعه هیستومورفوژنز چشم فیل ماهی (huso huso)در دوران لاروی

مهدی ظریف منش
دکتری عمومی | ۱۳۹۷/۱۰/۰۳

مطالعه تکوین و تغییرات حجمی معده در لارو فیل ماهی (huso huso )

احمد حسین پور
دکتری عمومی | ۱۳۹۷/۰۶/۲۷

بررسی تأثیر جیره غذایی مکمل شده با پودر تفاله لیمو بر فراسنجه های وضعیت اکسیداتیو در برخی بافت های ماهی کپور

سارا صفائیان لائین
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۲۴

ارزیابی برخی شاخص های وضعیت اکسیداتیو و آنزیم ها ی بافتی در کبد و کلیه ماهی کپورمعمولی به دنبال گرسنگی

زهره هوشیار
دکتری عمومی | ۱۳۹۶/۱۱/۱۵

ارزیابی اثرات تعدیل کنندگی اسپیرولینا پلاتنسیس بر تغییرات برخی شاخص های بیوشیمیایی و استرس اکسیداتیو ناشی از مواجهه با ارسنیک در خون کپور معمولیcarpio) (cyprinus

فاطمه علی پورکاشی
دکتری عمومی | ۱۳۹۶/۱۰/۱۶

تاثیر محرومیت غذایی بر برخی شاخص های وضعیت اکسیداتیودرخون ماهی کپور

مینا نوربخش
دکتری عمومی | ۱۳۹۶/۰۹/۲۵

بررسی تاثیر اسپیرولینا پلاتنسیس بر فاکتورهای بیوشیمیایی برخی بافت های کپور معمولیcarpio) (cyprinus طی مواجهه با آرسنیک

فتانه جلیلی یوسف نژاد
دکتری عمومی | ۱۳۹۵/۱۱/۲۵

بررسی مفایسه ای اسکوربیک اسید و تیامین در جلوگیری از ضایعات بافتی ناشی از سرب در برخی بافت های ماهی کپور(cyprinus carpio)

فاطمه پورعلی
دکتری عمومی | ۱۳۹۵/۱۱/۰۶

بررسی تاثیر اسپیرولینا در پیشگیری ازاکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی کپوردر زمانهای مختلف نگهداری

فرزانه خاتمی
دکتری عمومی | ۱۳۹۴/۱۱/۲۸

بررسی تاثیر جیره غذایی حاوی اسپیرولینا بر برخی شاخص های وضعیت اکسیداتیو در ماهی کپور

علی ظریف منش
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۴/۰۹/۰۸

بررسی اکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی قزل آلا و کپور در زمان های مختلف نگهداری

محمدجواد پیروزبخت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۷/۲۸

بررسی تاثیر بتا کاروتن بر برخی بیومارکرهای وضعیت اکسیداتیو در ماهی کپور

منصوره محبی مقدم
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۴/۰۷/۲۵

بررسی اثر محافظتی بتا کاروتن در پیشگیری ازاکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی کپوردر زمانهای مختلف نگهداری

امین رشیدنژاد
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۴/۰۷/۲۲

مطالعه تکوین و تغییرات حجمی قسمت های مختلف روده در لارو فیل ماهی

فاطمه حکیمی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۴/۰۷/۱۱

بررسی اثرات درمانی جیره غذایی حاوی اسپیرولینا بر تغییرات پارامترهای بیوشیمیایی ناشی از مسمومیت مزمن با سیانید دربرخی بافت های کپور معمولی

مهرزاد مهرابیان فرد
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۳/۱۲/۱۸

مطالعه هیستومورفوژنز و تغییرات حجمی آبشش فیل ماهی(huso huso ) در دوران لاروی

رضا کرمانی خورشانه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۰/۳۰

بررسی تأثیر شیرابه شکمبه بر برخی شاخص های زیستی قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss)

مهدی همتیار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۲/۲۷

بررسی اثر محافظتی سیرو ویتامین e در پیشگیری ازاکسیداسیون لیپیدها و پروتئین های گوشت ماهی کپوردر زمانهای مختلف نگهداری

رضا قانعی مطلق
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۲/۰۸/۱۳

بررسی اثر حفاظتی اسکوربیک اسید و تیامین در مسمومیت تجربی با سرب در ماهی کپور

کیمیا نوریان
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۲/۰۸/۰۴

بررسی مفایسه ای اسکوربیک اسید و تیامین در جلوگیری از تغییرات آنزیمی و آسیب اکسیداتیو ناشی از سرب در برخی بافت های ماهی کپور(cyprinus carpio)

سیدسینا میرمظلومی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۲/۰۶/۲۳

بررسی اثر محافظتی سیرو ویتامین e در جلوگیری ازآسیب های اکسیداتیودر برخی بافت های ماهی کپور

نادیا نائیجی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۱/۰۸/۲۷

تغییرات آنزیم های سرمی دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور معمولی

سیده فهیمه ساداتی
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۱/۰۴/۲۷

یافته های بالینی و هیستو پاتولوژیک دراثر مسمومیت با سیانید در ماهی کپور

سلیمان جعفری نژاد
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۰/۱۲/۱۵

تغییرات آنزیمی بافتی دراثر مسمومیت با سیانیددر ماهی کپور

شهره عالیان سماک خواه
دکترای حرفه ای | ۱۳۹۰/۰۶/۳۰