1 |
کلیات ماهی شناسی |
|
2 |
آشنایی با ابزار ازمایشگاه |
|
3 |
نحوه استفاده از ابزار ازمایشگاهی |
|
4 |
ریخت شناسی |
|
5 |
انواع فلس ها |
|
6 |
بیومتری ماهیان |
|
7 |
ویژگی پوست ماهی |
|
8 |
تشخیص انواع فلس |
|
9 |
سلول های رنگی |
|
10 |
تهیه فلس برای تعیین سن |
|
11 |
انواع باله ها |
|
12 |
بررسی اندام های داخلی ماهی کپور |
|
13 |
ساختار ابشش |
|
14 |
بررسی سیستم عصبی |
|
15 |
فیزیولوژی ابشش |
|
16 |
بررسی سیستم عصبی |
|
17 |
ساختار کلیه |
|
18 |
بررسی رنگدانه های پوست |
|
19 |
فیزیولوژی کلیه |
|
20 |
شناسایی ماهیان غضروفی |
|
21 |
ساختاردستگاه گوارش |
|
22 |
شناسایی مار ماهیان |
|
23 |
فیزیولوژی دستگاه گوارش |
|
24 |
شناسایی کپورماهیان1 |
|
25 |
تنظیم حرارت در ماهیان |
|
26 |
شناسایی کپورماهیان2 |
|
27 |
تنظیم اسمزی در ماهیان |
|
28 |
شناسایی ماهیان خلیج فارس |
|
29 |
ساختار اسکلتی ماهیان |
|
30 |
شناسایی ماهیان خلیج فارس |
|
31 |
سلول های خونی |
|
32 |
مرور کلاس عملیات |
|
33 |
امتحان نهایی |
|
34 |
|
|
35 |
|
|
36 |
|
|
37 |
|
|