1 |
کلیات ماهی شناسی |
|
2 |
ریخت شناسی |
|
3 |
انواع فلس ها |
|
4 |
بررسی اندام های داخلی ماهی کپور |
|
5 |
شناسایی ماهیان غضروفی |
|
6 |
شناسایی کپورماهیان |
|
7 |
شناسایی ماهیان خلیج فارس |
|
8 |
نقش شیلات در تولید و اقتصاد |
|
9 |
دلایل انقراض نسل آبزیان |
|
10 |
فیلم آموزشی FAO |
|
11 |
روش های افرایش تولید آبزیان |
|
12 |
روش پرورش تک گونه ای |
|
13 |
آموزش و فیلم آلودگی محیطی |
|
14 |
روش پروش چند گونه ای |
|
15 |
روش پروش تک جنسیتی |
|
16 |
آموزش و فلیم وپروش افزایش تولید |
|
17 |
پرورش در قفس ابزیان |
|
18 |
پرورش ترکیبی ماهی و گیاهان |
|
19 |
روش های خونگیری |
|
20 |
پرورش مدار بسته |
|
21 |
تکثیر و پرورش کپور ماهیان |
|
22 |
بازدید از استخر پرورش ماهی |
|
23 |
تکثیر و پرورش ماهی قزل الا |
|
24 |
تکثیر و پرورش ماهی خاویاری |
|
25 |
بازدید از استخر پرورش ماهی |
|
26 |
اصول کوددهی در استخرها |
|
27 |
هوادهی در استخرها |
|
28 |
مدیریت بهداشتی انگلی |
|
29 |
مدیریت بهداشتی باکتریایی |
|
30 |
مدیریت بهداشتی ویروسی |
|
31 |
امتحان نهایی |
|
32 |
امتحان نهایی |
|
33 |
|
|