| 1 |
کلیات ماهی شناسی |
|
| 2 |
ریخت شناسی |
|
| 3 |
انواع فلس ها |
|
| 4 |
بررسی اندام های داخلی ماهی کپور |
|
| 5 |
شناسایی ماهیان غضروفی |
|
| 6 |
شناسایی کپورماهیان |
|
| 7 |
شناسایی ماهیان خلیج فارس |
|
| 8 |
نقش شیلات در تولید و اقتصاد |
|
| 9 |
دلایل انقراض نسل آبزیان |
|
| 10 |
فیلم آموزشی FAO |
|
| 11 |
روش های افرایش تولید آبزیان |
|
| 12 |
روش پرورش تک گونه ای |
|
| 13 |
آموزش و فیلم آلودگی محیطی |
|
| 14 |
روش پروش چند گونه ای |
|
| 15 |
روش پروش تک جنسیتی |
|
| 16 |
آموزش و فلیم وپروش افزایش تولید |
|
| 17 |
پرورش در قفس ابزیان |
|
| 18 |
پرورش ترکیبی ماهی و گیاهان |
|
| 19 |
روش های خونگیری |
|
| 20 |
پرورش مدار بسته |
|
| 21 |
تکثیر و پرورش کپور ماهیان |
|
| 22 |
بازدید از استخر پرورش ماهی |
|
| 23 |
تکثیر و پرورش ماهی قزل الا |
|
| 24 |
تکثیر و پرورش ماهی خاویاری |
|
| 25 |
بازدید از استخر پرورش ماهی |
|
| 26 |
اصول کوددهی در استخرها |
|
| 27 |
هوادهی در استخرها |
|
| 28 |
مدیریت بهداشتی انگلی |
|
| 29 |
مدیریت بهداشتی باکتریایی |
|
| 30 |
مدیریت بهداشتی ویروسی |
|
| 31 |
امتحان نهایی |
|
| 32 |
امتحان نهایی |
|
| 33 |
|
|
| 34 |
|
|