1 |
تعاریف و مفاهیم اولیه کیفیت |
|
2 |
ابعاد کیفیت (محصول و خدمات) |
|
3 |
بررسی تاریخچه مدیریت کیفیت جامع |
|
4 |
پیادهسازی و اجرای / TQM موانع پیادهسازی |
|
5 |
بزرگان مدیریت کیفیت |
|
6 |
فلسفه دمینگ و اصول ۱۴ گانه/ جایزه دمینگ (معرفی سایر جوایز کیفیت)/ |
|
7 |
روش کرازبی و روش ژوران |
|
8 |
سیستم اجرایی مدیریت کیفیت جامع |
|
9 |
مشتری کیست؟ / مشتریان داخلی / خارجی |
|
10 |
درک مشتریان از مفهوم کیفیت/ بازخور |
|
11 |
آشنایی با ابزارهای مدیریت کیفیت |
|
12 |
ابزارها و تکنیک¬ها: گسترش کارکردهای کیفیت (QFD) |
|
13 |
آشنایی با مدل های تعالی سازمانی |
|
14 |
ابزارها و تکنیک¬ها: تجزیه و تحلیل حالات شکست و خرابی (FMEA) |
|
15 |
آشنایی با اصول مدیریت کیفیت و استانداردهای آن/بهره وری |
|