اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره های حاوی منابع و سطوح مختلف چربی بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغهای تخمگذار
سیدمحمدرضا خطیبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۱۰/۰۸
مطالعه زیست فراهمی مکمل نانو ویتامین d و نانوکربنات کلسیم در جوجه های گوشتی
احسان شیخ سامانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۶/۲۳
مطالعه اثر بخشی مس آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغ های تخم گذار
امید ربانی زاده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۰۳/۰۹
بهینه سازی پاسخ جوجههای گوشتی جوان به منابع و سطوح مختلف فیبر و چربی جیره با استفاده از مدل رویهی پاسخ
فاطمه عزیزعلی آبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۳/۰۸
تأثیرات گوانیدینواستیک اسید و متیونین در جیره های ذرت–سویا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت، پارامترهای بیوشیمیایی و متابولیسم انرژی در عضله سینه جوجه های گوشتی
مریم مجدالدین
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۳/۰۵
ارزیابی ارزش غذایی عصاره استخوان دامی و تأثیر آن بر عملکرد رشد جوجههای گوشتی
محمدعلی خبیری نوغانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۰۹
اثر مکمل بتاهیدروکسی بتا متیل بوتیرات بر عملکرد رشد کیفیت لاشه و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی
حجت رجب زاده سیداباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۹
مقایسه اثر بخشی نسبی متیونین هیدروکسی آنالوگ با دی ال-متیونین در جوجه های گوشتی
سعید قوی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۷/۰۸
بررسی اثر مکمل اسیدآمینه ترئونین و یا متیونین بر انرژی قابل متابولیسم جیره، خصوصیات مورفولوژیکی دستگاه گوارش و عملکرد رشد جوجههای گوشتی در شرایط تنش کوکسیدیوز
زهره مهدی پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۲۹
اثر سطوح بیکربنات سدیم وکلسیم جیره بر عملکرد و کیفیت تولید تخممرغ در سیکل دوم تخم گذاری مرغ های تخم گذار
آنیتا سرداری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۲/۰۹
بررسی سطح و زمان مصرف دانه کتان خام و اکسترود شده بر کیفیت دان پلت، انرژی قابل متابولیسم، کیفیت و غنی سازی گوشت با اسیدهای چرب امگا 3 و عملکرد جوجه های گوشتی
صفا ژاله
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۱۳
مقایسه انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و استفاده از آن در جیره آردی با و بدون مکمل آنزیمی بر مورفولوژی ژژنوم، جمعیت میکروبی ایلئوم و عملکرد رشد جوجههای گوشتی
سیدمحمدرضا صلواتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۱۲
ریزپوشانی کولین کلراید و اثرات استفاده از آن در تغذیه جوجههای گوشتی
محمد اعمی ازغدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۳/۱۲
اثر مکمل لیزوفسفولیپیدها (lpls) در جیرههای حاوی منابع مختلف چربی بر انرژی قابل متابولیسم، پارامترهای خونی، مورفولوژی روده کوچک، فلور میکروبی سکوم و عملکرد جوجههایگوشتی
علی اکبر سالاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۹
اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی مرغان تخم گذار سویه "های لاین 36- w" در فاز دوم تخمگذاری (36-48 هفتگی)
سحر مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۱۱/۱۳
اثر لیزوفسفولیپید و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم چربی، عملکرد رشد، هیستومورفومتری ژژنوم و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم-کنجاله سویا
اویسا اخوان خالقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۱۷
تأثیر تزریق همزمان واکسن نیوکاسل، هیدروکسید آلومینیوم و مانان الیگوساکارید به صورت درون تخم مرغی بر رشد و پاسخ ایمنی جوجه های تخمگذار
پریسا سلیمانی رودی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۲/۰۸
مطالعهی اثرات سطوح لیزین و یا اسیدهای آمینه گوگرددار قابل هضم جیره بر صفات کمی و کیفی تخممرغ در مرغهای تخمگذار هایلاین در سیکل دوم تخمگذاری
مجتبی یحیی زاده طرقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۳۰
اثرات تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی در سیکل دوم تخم گذاری مرغ تخم گذار سویه ی های لاین 36-w
سعید باقری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۷
اثر نانومیسل کورکومین جیره بر اختلالات متابولیکی (آسیت)، عملکرد و فراسنجه¬های بیوشیمیایی خون در جوجه¬های گوشتی تحت تنش سرمایی
مرضیه رحمانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۱
اثر منابع انرژی، پروتئین، سطح اسیدهای آمینه و آنزیمهای اگزوژنوس در جیره پیش آغازین بر انرژی قابل متابولیسم، ریخت شناسی و فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی
علی نبی زاده
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۰
بررسی اثر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل متابولیسم، مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی روده و عملکرد جوجههای گوشتی در دورههای رشد و پایانی
سیده وجیهه شخص امام پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۳/۱۶
بررسی پاسخ های تغذیه ای، فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی جوجه های گوشتی به افزودن آرژنین و گوآنیدینو استیک اسد به جیره در شرایط عادی و تحت تنش سرما و ارزیابی میزان بیان ژن pgc-1a و بیوژنز میتوکندری در خروسهای لاین حساس به آسیت
نیما خدام باشی امامی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۳۰
تاثیر اسانس گیاه زنیان بر عملکرد بلدرچین های تغذیه شده با سم آفلاتوکسین b1
ایرج شاکرشیدا
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۷
مطالعه نیاز منگنز و ارزش نسبی زیست فراهمی منگنز آلی و معدنی در جوجه های گوشتی جوان
معصومه غلامی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۳/۰۴
مطالعه ی اثرات سطوح لیزین و متیونین + سیستین قابل هضم جیره بر صفات کمی و کیفی تولید تخم مرغ در مرغ تخمگذار های-لاین در هفته ی 32 تا 44
رضا اکبری مقدم کاخکی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۲/۱۹
تاثیر اینولین و کمپلکس آنزیمی بر عملکرد، میکروفلورا روده، هیستومورفولوژی ژژنوم و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم - سویا
فرشته جمیلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۱/۱۲
مطالعه اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره پیش دان بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی
جلال حقوق دان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۱۱/۰۷
تأثیرات گوانیدینواستیک اسید و متیونین در جیره های گندم–سویا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت، پارامترهای بیوشیمیایی و متابولیسم انرژی در عضله سینه جوجه های گوشتی
فروزان طباطبائی یزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۱۰/۱۴
اثر انرژی جیره گندم، سویا بر عملکرد و وزن عرضه به بازار جوجه های گوشتی
وجیهه صفرزاده
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۳/۱۸
تعیین احتیاجات اسیدهای آمینه در جوجه های گوشتی با استفاده از مدل های ریاضی
آکو فریدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۱۲/۰۹
اثر اسانسهای گیاهی پوست لیموترش، پرتقال و زردچوبه (curcuma xantorrhiza) بر عملکرد، فراسنجههای آنتیاکسیدانی و خواص مورفولوژیکی روده جوجههای گوشتی در شرایط عادی و تنش گرمایی
عبدالله اکبریان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۲
: اثر انرژی جیره ذرت، سویا بر عملکرد اقتصادی و وزن عرضه به بازار جوجه های گوشتی
سیدهادی حسینی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۰۴
اثر افزودن سطوح مختلف اسید آمینۀ گلوتامین بر عملکرد رشد، پاسخ ایمنی و مورفولوژی رودۀ جوجههای گوشتی نر سالم و تحت چالش ایمنی با ویروس برونشیت عفونی
مجید علیائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۳/۰۵
بهینه سازی پاسخ جوجه های گوشتی بر اساس میزان والین، ایزولوسین و لوسین جیره با استفاده از مدلهای ریاضی
محمّد صدقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۱/۲۰
اثر پروبیوتیک حاوی پدیکوکوس اسیدلاکتیسی بر عملکرد ، هیستولوژی و فلورمیکروبی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی
مهدّیه مظفری قلعه جوق
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۱۰/۰۱
بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و لیزین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
محمدصادق حسینی مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۹/۲۰
تعیین اثرات ضداکسیدان های پوست و عصاره انار به همراه روغن ماهی بر عملکرد، سیستم ایمنی و آنزیم های اکسیداسیونی در جوجه های گوشتی
حسن صالح
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۹/۲۰
بررسی اثر پروتئین و الکترولیت جیره پایانی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
بشیر قاسم پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۴/۰۸
بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
آویسا اخوان خالقی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۲/۲۴
، تعیین اثرات ضداکسیدان های آلی در جیره های مکمل شده با روغن های گیاهی و پیه حیوانی بر عملکردسیستم ایمنی، فراسنجه های استخوانی و اکسیداسیونی جوجه های گوشتی آرین تحت تنش حرارتی
سیدجواد حسینی واشان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۸
بررسی اثرات اسیدآمینه های گوگرددار و عصاره سیر برحالت آنتی اکسیدانی و ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن ماهی و آلوده شده با آیمریا آسرولینا
مصطفی پورعلی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۶/۲۰
بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و ترئونین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی
سجاد مرادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۴/۱۰
ارزیابی اثرات اکسترود کردن دانه های کانولا و سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده کوچک و ترکیب اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی
سیدعلی میرقلنج
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۳/۲۸
بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .
عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۴
بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .
عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۲/۲۴
بررسی اثر پس مانده کلسیم دار نیروگاه برق برعملکرد و فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی
سمیرا حسن پورباشی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۰۹/۲۶
اثر دمای اکستروژن بر کیفیت غذائی دانه کامل سویا و عملکرد جوجه های گوشتی