فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۸

مطالعه زیست فراهمی مکمل نانو ویتامین d و نانوکربنات کلسیم در جوجه های گوشتی

احسان شیخ سامانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۶/۲۳

مطالعه اثر بخشی مس آلی و معدنی در سیکل دوم تولید مرغ های تخم گذار

امید ربانی زاده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۳/۰۹

بهینه سازی پاسخ جوجه‌های‌ گوشتی جوان به منابع و سطوح مختلف فیبر و چربی جیره با استفاده از مدل رویه‌ی پاسخ

فاطمه عزیزعلی آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۳/۰۸

تأثیرات گوانیدینواستیک اسید و متیونین در جیره های ذرت–سویا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت، پارامترهای بیوشیمیایی و متابولیسم انرژی در عضله سینه جوجه های گوشتی

مریم مجدالدین
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۳/۰۵

ارزیابی ارزش غذایی عصاره استخوان دامی و تأثیر آن بر عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

محمدعلی خبیری نوغانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۰۹

اثر مکمل بتاهیدروکسی بتا متیل بوتیرات بر عملکرد رشد کیفیت لاشه و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی

حجت رجب زاده سیداباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۱/۱۹

اثر مکمل لیزوفسفولیپید در جیره های حاوی منابع و سطوح مختلف چربی بر عملکرد تولیدی، کیفیت تخم مرغ و قابلیت هضم مواد مغذی در مرغهای تخمگذار

سیدمحمدرضا خطیبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۰/۲۷

مقایسه اثر بخشی نسبی متیونین هیدروکسی آنالوگ با دی ال-متیونین در جوجه های گوشتی

سعید قوی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۷/۰۸

بررسی اثر مکمل اسیدآمینه‌ ترئونین و یا متیونین بر انرژی قابل متابولیسم جیره، خصوصیات مورفولوژیکی دستگاه گوارش و عملکرد رشد جوجه‏های گوشتی در شرایط تنش کوکسیدیوز

زهره مهدی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۲۹

اثر سطوح بیکربنات سدیم وکلسیم جیره بر عملکرد و کیفیت تولید تخم‌مرغ در سیکل دوم تخم گذاری مرغ های تخم گذار

آنیتا سرداری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۲/۰۹

بررسی سطح و زمان مصرف دانه کتان خام و اکسترود شده بر کیفیت دان پلت، انرژی قابل متابولیسم، کیفیت و غنی سازی گوشت با اسیدهای چرب امگا 3 و عملکرد جوجه های گوشتی

صفا ژاله
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۱۳

مقایسه انرژی قابل متابولیسم گندم فرآوری شده در دماهای مختلف و استفاده از آن در جیره آردی با و بدون مکمل آنزیمی بر مورفولوژی ژژنوم، جمعیت میکروبی ایلئوم و عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

سیدمحمدرضا صلواتی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۱۲

ریزپوشانی کولین کلراید و اثرات استفاده از آن در تغذیه جوجه‌های گوشتی

محمد اعمی ازغدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۳/۱۲

اثر مکمل لیزوفسفولیپیدها (lpls) در جیره‏های حاوی منابع مختلف چربی بر انرژی قابل متابولیسم، پارامترهای خونی، مورفولوژی روده کوچک، فلور میکروبی سکوم و عملکرد جوجه‌های‌گوشتی

علی اکبر سالاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۹

اثر تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی مرغان تخم گذار سویه "های لاین 36- w" در فاز دوم تخمگذاری (36-48 هفتگی)

سحر مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۱/۱۳

اثر لیزوفسفولیپید و مولتی آنزیم بر انرژی قابل متابولیسم چربی، عملکرد رشد، هیستومورفومتری ژژنوم و متابولیتهای خون جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم-کنجاله سویا

اویسا اخوان خالقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۱۷

تأثیر تزریق همزمان واکسن نیوکاسل، هیدروکسید آلومینیوم و مانان الیگوساکارید به صورت درون تخم مرغی بر رشد و پاسخ ایمنی جوجه های تخمگذار

پریسا سلیمانی رودی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۲/۰۸

مطالعه‌ی اثرات سطوح لیزین و یا اسیدهای آمینه گوگرددار قابل هضم جیره بر صفات کمی و کیفی تخم‌مرغ در مرغ‌های تخم‌گذار های‌لاین در سیکل دوم تخم‌گذاری

مجتبی یحیی زاده طرقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۳۰

اثرات تراکم انرژی و مواد مغذی جیره غذایی بر عملکرد تولیدی و اقتصادی در سیکل دوم تخم گذاری مرغ تخم گذار سویه ی های لاین 36-w

سعید باقری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۷

اثر نانومیسل کورکومین جیره بر اختلالات متابولیکی (آسیت)، عملکرد و فراسنجه¬های بیوشیمیایی خون در جوجه¬های گوشتی تحت تنش سرمایی

مرضیه رحمانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۱

اثر منابع انرژی، پروتئین، سطح اسیدهای آمینه و آنزیمهای اگزوژنوس در جیره پیش آغازین بر انرژی قابل متابولیسم، ریخت شناسی و فلور میکروبی روده و عملکرد جوجه های گوشتی

علی نبی زاده
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۰

بررسی اثر دمای کاندیشنینگ بر کیفیت فیزیکی پلت، انرژی قابل متابولیسم، مورفولوژی روده، جمعیت میکروبی روده و عملکرد جوجه‌های گوشتی در دوره‌‍‌های رشد و پایانی

سیده وجیهه شخص امام پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۳/۱۶

بررسی پاسخ های تغذیه ای، فیزیولوژیکی و پاتولوژیکی جوجه های گوشتی به افزودن آرژنین و گوآنیدینو استیک اسد به جیره در شرایط عادی و تحت تنش سرما و ارزیابی میزان بیان ژن pgc-1a و بیوژنز میتوکندری در خروسهای لاین حساس به آسیت

نیما خدام باشی امامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۳۰

تاثیر اسانس گیاه زنیان بر عملکرد بلدرچین های تغذیه شده با سم آفلاتوکسین b1

ایرج شاکرشیدا
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۷

مطالعه نیاز منگنز و ارزش نسبی زیست فراهمی منگنز آلی و معدنی در جوجه های گوشتی جوان

معصومه غلامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۳/۰۴

مطالعه ی اثرات سطوح لیزین و متیونین + سیستین قابل هضم جیره بر صفات کمی و کیفی تولید تخم مرغ در مرغ تخمگذار های-لاین در هفته ی 32 تا 44

رضا اکبری مقدم کاخکی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۲/۱۹

تاثیر اینولین و کمپلکس آنزیمی بر عملکرد، میکروفلورا روده، هیستومورفولوژی ژژنوم و قابلیت هضم مواد مغذی جوجه های گوشتی تغذیه شده با جیره گندم - سویا

فرشته جمیلی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۱/۱۲

مطالعه اثر سطوح انرژی و زمان تعویض جیره پیش دان بر عملکرد تولیدی و اقتصادی جوجه های گوشتی

جلال حقوق دان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

تأثیرات گوانیدینواستیک اسید و متیونین در جیره های گندم–سویا بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت، پارامترهای بیوشیمیایی و متابولیسم انرژی در عضله سینه جوجه های گوشتی

فروزان طباطبائی یزدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۱۰/۱۴

اثر انرژی جیره گندم، سویا بر عملکرد و وزن عرضه به بازار جوجه های گوشتی

وجیهه صفرزاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۳/۱۸

تعیین احتیاجات اسیدهای آمینه در جوجه های گوشتی با استفاده از مدل های ریاضی

آکو فریدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۱۲/۰۹

اثر اسانس‌های گیاهی پوست لیموترش، پرتقال و زردچوبه (curcuma xantorrhiza) بر عملکرد، فراسنجه‌های آنتی‌اکسیدانی و خواص مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی در شرایط عادی و تنش گرمایی

عبدالله اکبریان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

: اثر انرژی جیره ذرت، سویا بر عملکرد اقتصادی و وزن عرضه به بازار جوجه های گوشتی

سیدهادی حسینی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۰۴

اثر افزودن سطوح مختلف اسید آمینۀ گلوتامین بر عملکرد رشد، پاسخ ایمنی و مورفولوژی رودۀ جوجه‌های گوشتی نر سالم و تحت چالش ایمنی با ویروس برونشیت عفونی

مجید علیائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۳/۰۵

بهینه سازی پاسخ جوجه های گوشتی بر اساس میزان والین، ایزولوسین و لوسین جیره با استفاده از مدلهای ریاضی

محمّد صدقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۱/۲۰

اثر پروبیوتیک حاوی پدیکوکوس اسیدلاکتیسی بر عملکرد ، هیستولوژی و فلورمیکروبی روده و قابلیت هضم مواد مغذی در جوجه های گوشتی

مهدّیه مظفری قلعه جوق
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۱۰/۰۱

بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و لیزین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی

محمدصادق حسینی مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۹/۲۰

تعیین اثرات ضداکسیدان های پوست و عصاره انار به همراه روغن ماهی بر عملکرد، سیستم ایمنی و آنزیم های اکسیداسیونی در جوجه های گوشتی

حسن صالح
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۹/۲۰

بررسی اثر پروتئین و الکترولیت جیره پایانی بر عملکرد جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

بشیر قاسم پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۴/۰۸

بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و اسیدهای آمینه گوگرد دار قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی

آویسا اخوان خالقی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۲/۲۴

، تعیین اثرات ضداکسیدان های آلی در جیره های مکمل شده با روغن های گیاهی و پیه حیوانی بر عملکردسیستم ایمنی، فراسنجه های استخوانی و اکسیداسیونی جوجه های گوشتی آرین تحت تنش حرارتی

سیدجواد حسینی واشان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۶/۲۸

بررسی اثرات اسیدآمینه های گوگرددار و عصاره سیر برحالت آنتی اکسیدانی و ایمنی جوجه های گوشتی تغذیه شده با روغن ماهی و آلوده شده با آیمریا آسرولینا

مصطفی پورعلی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۶/۲۰

بررسی اثر سطح پروتئین ایده ال و ترئونین قابل هضم جیره پیش آغازین بر عملکرد جوجه های گوشتی

سجاد مرادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۴/۱۰

ارزیابی اثرات اکسترود کردن دانه های کانولا و سویا بر عملکرد، ریخت شناسی روده کوچک و ترکیب اسیدهای چرب گوشت جوجه های گوشتی

سیدعلی میرقلنج
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۳/۲۸

بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .

عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴

بررسی اثر سطوح مختلف انرژی جیره بر مصرف خوراک جوجه های گوشتی درسنین مختلف .

عبدالحسین عطائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۲/۲۴

بررسی اثر پس مانده کلسیم دار نیروگاه برق برعملکرد و فاکتورهای خونی در جوجه های گوشتی

سمیرا حسن پورباشی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۹/۲۶

اثر دمای اکستروژن بر کیفیت غذائی دانه کامل سویا و عملکرد جوجه های گوشتی

صفا ژاله
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۰۸/۱۵