سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 جمعیت، غذا و کشاورزی
2 آشنایی با سبز شدن و مراحل رشدی انواع محصولات
3 تهیه بستر کشت و ماشین های کشاورزی مربوطه
4 تراکم بوته، عمق کاشت، تُنک کردن
5 علف های هرز و روش های مدیریت آن
6 خصوصیات گیاهی (نام علمی و خصوصیات ظاهری و رشدی گیاه)
7 معرفی اندام های رویشی و زایشی گیاهان مختلف زراعی
8 به نژادی و بیوتکنولوژی
9 نظام های زراعی، تغذیه و حاصلخیزی خاک
10 نشاء و نشاکاری
11 تعطیل رسمی
12 امتحان میان ترم از بخش اول
13 تاریخ کاشت (معیارهای انتخاب تاریخ کاشت در اقلیم های مختلف)
14 روش کاشت (آبی و دیم، ماشینهای کاشت)
15 روش های آبیاری
16 بازدیدهای موردی از کشت و صنعت ها و مزارع کشاورزان پیشرو
17 سازگاری، انتخاب بذر و ارقام
18 آشنایی با بذور
19 روشهای برداشت و ذخیره سازی محصول
20 برداشت (علائم رسیدگی، آماده سازی برای برداشت)
21 انجام آزمون های کیفیت بذر
22 مدیریت آفات و بیماری ها
23 بازدیدهای موردی از کشت و صنعت ها و مزارع کشاورزان پیشرو
24 ارزیابی خصوصیات جوانه زنی تعدادی از گونه های زراعی تک لپه و دولپه (درصد خلوص، وزن هزار دانه)
25 بررسی و مقایسه درصد استقرار گونه های تک لپه و دولپه
26 مقدمه
27 تعطیل رسمی
28 مدیریت تنش های محیطی
29 اندازه گیری طول ریشه چه و ساقه چه
30 قابلیت حیات و گیاهچه نرمال