1 |
جمعیت، غذا و کشاورزی |
|
2 |
آشنایی با سبز شدن و مراحل رشدی انواع محصولات |
|
3 |
تهیه بستر کشت و ماشین های کشاورزی مربوطه |
|
4 |
تراکم بوته، عمق کاشت، تُنک کردن |
|
5 |
علف های هرز و روش های مدیریت آن |
|
6 |
خصوصیات گیاهی (نام علمی و خصوصیات ظاهری و رشدی گیاه) |
|
7 |
معرفی اندام های رویشی و زایشی گیاهان مختلف زراعی |
|
8 |
به نژادی و بیوتکنولوژی |
|
9 |
نظام های زراعی، تغذیه و حاصلخیزی خاک |
|
10 |
نشاء و نشاکاری |
|
11 |
تعطیل رسمی |
|
12 |
امتحان میان ترم از بخش اول |
|
13 |
تاریخ کاشت (معیارهای انتخاب تاریخ کاشت در اقلیم های مختلف) |
|
14 |
روش کاشت (آبی و دیم، ماشینهای کاشت) |
|
15 |
روش های آبیاری |
|
16 |
بازدیدهای موردی از کشت و صنعت ها و مزارع کشاورزان پیشرو |
|
17 |
سازگاری، انتخاب بذر و ارقام |
|
18 |
آشنایی با بذور |
|
19 |
روشهای برداشت و ذخیره سازی محصول |
|
20 |
برداشت (علائم رسیدگی، آماده سازی برای برداشت) |
|
21 |
انجام آزمون های کیفیت بذر |
|
22 |
مدیریت آفات و بیماری ها |
|
23 |
بازدیدهای موردی از کشت و صنعت ها و مزارع کشاورزان پیشرو |
|
24 |
ارزیابی خصوصیات جوانه زنی تعدادی از گونه های زراعی تک لپه و دولپه (درصد خلوص، وزن هزار دانه) |
|
25 |
بررسی و مقایسه درصد استقرار گونه های تک لپه و دولپه |
|
26 |
مقدمه |
|
27 |
تعطیل رسمی |
|
28 |
مدیریت تنش های محیطی |
|
29 |
اندازه گیری طول ریشه چه و ساقه چه |
|
30 |
قابلیت حیات و گیاهچه نرمال |
|