1 |
آشنائی با دانشجویان، میزان دانش و سواد تغذیه ای آنها، بیان سرفصل ها، شیوه تدریس و تعامل، روش ارزیابی و معرفی منابع برای آزمون و مطالعه بیشتر |
|
2 |
واژه شناسی در تغذیه ورزشی پیشرفته |
|
3 |
ﺳﻨﺠﺶ آزﻣﺎیشگاهی و ﻣﯿﺪانی اﻧﺮژی درﯾﺎفتی، اﻧﺮژی ﻣﺼﺮفی و ﺗﻌﯿﯿﻦ ﻧﯿﺎزﻫﺎی ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در ورزﺷکاران |
|
4 |
ﺗﻐﺬﯾﻪ، داروﻫﺎ و مکمل ﻫﺎی ورزشی در رﺷﺘﻪ ﻫﺎی اﺳﺘﻘﺎمتی |
|
5 |
ﺗﻐﺬﯾﻪ، داروﻫﺎ و مکمل ﻫﺎی ورزشی در رﺷﺘﻪ ﻫﺎی قدرتی-توانی |
|
6 |
ﺗﻐﺬﯾﻪ، داروﻫﺎ و مکمل ﻫﺎی ورزشی در رﺷﺘﻪ ﻫﺎی وزنی |
|
7 |
راﻫﺒﺮدﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪای ﻣﺪﯾﺮﯾﺖ وزن و ﺗﺮکیب ﺑﺪن در اﻓﺮاد ﻏﯿﺮ ورزشکار و ورزشکار |
|
8 |
ارزﯾﺎبی وﺿﻌﯿﺖ و مدیریت آﺑﺮﺳﺎنی و و آب زدایی ﺑﺪن و ملزومات ترکیب ﻧﻮﺷﯿﺪنی |
|
9 |
راﻫﺒﺮدﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪای ویژه ورزشکاران آﺳﯿﺐ دﯾﺪه در دوران ریکاوری، کوفتگی و آﺳﯿﺐ |
|
10 |
رهنمودﻫﺎ و ﺗﻮﺻﯿﻪﻫﺎی ﺗﻐﺬﯾﻪ ای گروهﻫﺎی ﺧﺎص ﺷﺎﻣﻞ زﻧﺎن، ﺳﺎﻟﻤﻨﺪان و ﺑﯿﻤﺎران هنگام ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ﻫﺎی ورزشی |
|
11 |
ارزﯾﺎبی ایمنی، اﺛﺮبخشی و ﻗﻮاﻧﯿﻦ ﻣﺮﺑﻮط ﺑﻪ ﻣﻮاد ﻧﯿﺮوافزا و مکمل های ورزشی |
|
12 |
اﺧﺘﻼﻻت ﺗﻐﺬﯾﻪای ﺷﺎﯾﻊ در ورزشکاران، عملکرد و آﺳﯿﺐﻫﺎی دستگاه گوارش در ورزشکاران ﺣﯿﻦ ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ورزشی |
|
13 |
رهنمودﻫﺎ و ﺗﻮﺻﯿﻪﻫﺎی غذایی درﯾﺎﻓﺖ ﻣﻄﻠﻮب ﻣﻮاد ﻣﻐﺬی در دورهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﻓﺼﻞ و ﻣﺮاﺣﻞ ﺗﻤﺮینی ﺑﺮای عملکرد بهینه |
|
14 |
برهم کنش ﺑﯿﻦ داروﻫﺎی ﻧﯿﺮوافزا، ﺗﻐﺬﯾﻪ و اجرای ورزشی |
|
15 |
ﺗﻐﺬﯾﻪ در ﺷﺮاﯾﻂ ﺧﺎص ﺷﺎﻣﻞ ﺳﻔﺮ، ارﺗﻔﺎع و ﻣﺤﯿﻂ ﻫﺎی اقلیمی ﻣﺨﺘﻠﻒ |
|
16 |
جمع بندی نکات اساسی در تغذیه ورزشی در راستای ارائه رهنمودهای تغذیه ای متناسب با مخاطب ورزشکار و غیر ورزشکار |
|