1 |
آشنائی با دانشجویان، میزان دانش و سواد تغذیه ای آنها، بیان سرفصل ها، شیوه تدریس و تعامل، روش ارزیابی و معرفی منابع برای آزمون و مطالعه بیشتر |
|
2 |
واژه شناسی در تغذیه ورزشی و کنترل وزن |
|
3 |
شناخت انواع درشت مغذی ها و اهمیت آنها |
|
4 |
شناخت انواع ریزمغذی ها و اهمیت آنها |
|
5 |
مفاهیم، اهداف و اهمیت مدیریت و کنترل وزن - بخش اول |
|
6 |
مفاهیم، اهداف و اهمیت مدیریت و کنترل وزن - بخش دوم |
|
7 |
هرم غذائی و شناخت اولویت ها |
|
8 |
رژیم غذایی متعادل و اصلاح رفتار برای نگهداشت وزن |
|
9 |
آشنائی با اختلالات خوردن و پیامدهای آنها در تندرستی و کنترل وزن |
|
10 |
چگونگی ترکیب برنامه غذایی با فعالیت ورزشی برای کاهش وزن |
|
11 |
چگونگی ترکیب برنامه غذایی با فعالیت ورزشی برای افزایش وزن |
|
12 |
چگونگی ترکیب برنامه غذایی با فعالیت ورزشی برای نگهداشت وزن |
|
13 |
عوامل تعیین کننده در انرژی دریافتی و مصرفی روزانه برای کنترل وزن |
|
14 |
روش های ارزیابی انرژی دریافتی و مصرفی |
|
15 |
روش های ارزیابی ترکیب بدن |
|
16 |
جمع بندی نکات اساسی در تغذیه ورزشی در راستای ارائه رهنمودهای کنترل و مدیریت وزن |
|