سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 آشنائی با دانشجویان، میزان دانش و سواد تغذیه ای آنها، بیان سرفصل ها، شیوه تدریس و تعامل، روش ارزیابی و معرفی منابع برای آزمون و مطالعه بیشتر
2 واژه شناسی در تغذیه ورزشی و کنترل وزن
3 شناخت انواع درشت مغذی ها و اهمیت آنها
4 شناخت انواع ریزمغذی ها و اهمیت آنها
5 مفاهیم، اهداف و اهمیت مدیریت و کنترل وزن - بخش اول
6 مفاهیم، اهداف و اهمیت مدیریت و کنترل وزن - بخش دوم
7 هرم غذائی و شناخت اولویت ها
8 رژیم غذایی متعادل و اصلاح رفتار برای نگهداشت وزن
9 آشنائی با اختلالات خوردن و پیامدهای آنها در تندرستی و کنترل وزن
10 چگونگی ترکیب برنامه غذایی با فعالیت ورزشی برای کاهش وزن
11 چگونگی ترکیب برنامه غذایی با فعالیت ورزشی برای افزایش وزن
12 چگونگی ترکیب برنامه غذایی با فعالیت ورزشی برای نگهداشت وزن
13 عوامل تعیین کننده در انرژی دریافتی و مصرفی روزانه برای کنترل وزن
14 روش های ارزیابی انرژی دریافتی و مصرفی
15 روش های ارزیابی ترکیب بدن
16 جمع بندی نکات اساسی در تغذیه ورزشی در راستای ارائه رهنمودهای کنترل و مدیریت وزن