فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۵۶

بررسی اثر افزودن پودر شفیره کرم ابریشم (bombyx mori l.) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی (coturnix japonica)

علی شریفی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۴/۰۶/۲۹

ارزیابی ارزش غذایی عصاره استخوان دامی و تأثیر آن بر عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

محمدعلی خبیری نوغانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۱۱/۰۳

تأثیر غلظت و نسبت اسیدهای آمینه لیزین و گوگرد دار قابل هضم جیره بر عملکرد تولیدی و کنترل وزن تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار مسن

الناز فلاح مقدم
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۱۰/۰۴

بررسی اثرات عصاره گیاه دارویی سرخارگل و سوپرفود بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی در هنگام چالش با ویروس آنفلوآنزا

شایان وصفی ورزنده
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۹/۲۰

اثر سطح منابع متیونین (دی‌ال-متیونین، متیونین هیدروکسی آنالوگ و بتائین) جیره بر عملکرد، کیفیت تخم‌مرغ و متابولیت‌های سرم خون مرغ‌های تخم‌گذار در هفته‌ی 34 تا 46

سعید قوی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۹/۱۹

بررسی یک اسیدیفایر تجاری بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغ‌های تخمگذار هایلاین w80

مصطفی استوار
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۸/۱۴

بررسی اثر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد تولیدی بلدرچین‌های ژاپنی تخم‌گذار

کوثر زیدابادی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۸/۱۳

بررسی اثر مکمل جیره‌ای میکروسیلیکون دی اکسید بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ، ریخت شناسی ژژنوم و شاخص‌های استخوان مرغ‌های تخم‌گذار تجاری

شیما براتی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۳/۰۸/۱۳

تغذیه بلدرچین‌های ژاپنی تخمگذار با توصیه‌های مختلف جیره‌ای و بررسی اثر آنها بر عملکرد تولیدی و شاخص‌های کیفی تخم

علی محتشمی فرد
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۷/۰۸

اثر مکمل جیره‌ای عصاره مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد تولیدی مرغ‌های تخم‌گذار مسن

حسن عالیپور
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۳/۰۳/۱۹

اثر تزریق داخل تخم‌مرغی مونولورین و اسانس ریشه گیاه فرولا بدرکما و مکمل جیره‌ای پودر ریشه این گیاه همراه با ساخارین سدیم بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجه‌های گوشتی

حمیدرضا خواجوی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۰/۲۵

ارزیابی ارزش غذایی لارو میل ورم (tenebrio molitor) و تأثیر تغذیه‌ای آن بر عملکرد رشد جوجه‌های گوشتی

اسمر قراگوزلو
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۸/۲۰

تعیین ارزش غذایی هسته خرما و سطح مطلوب آن در جیره رشد جوجه‌های شترمرغ

سعید میرشاهی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

بررسی اثر افزودن گیاه کاکوتی کوهی (ziziphora clinopodioides) به جیره بلدرچین ژاپنی بر عملکرد تولیدی، شاخص‌های کیفی تخم، پاسخ ایمنی و متابولیت‌های خون

مجتبی تیموری اوغاز
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

برسی اثر مکمل nbs در جیره بر عملکرد رشد، مورفولوجی روده ، سیستم ایمنی ومتابولیت های خون جوجه های گوشتی

علی سلیم عبدالکریم المعموری
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۹/۲۲

اثرات استرس سرمایی بر بیماری دیسکندروپلازی استخوان درشت نی ( tibial dyschondroplasia)القا شده توسط تیرام در جوجه های گوشتی

صدف سعیدی
دکترای تخصصی | ۱۴۰۱/۰۷/۲۰

بررسی اثر مکمل nbs در جیره بر عملکرد تولیدی و صفات کمی و کیفی تخم مرغ، سیستم ایمنی و متابولیت‌های خون مرغ‌های تخمگذار تجاری

صلاح مهدی هادی الشریفی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۷/۰۹

بهینه سازی پاسخ جوجه‌های‌ گوشتی جوان به منابع و سطوح مختلف فیبر و چربی جیره با استفاده از مدل رویه‌ی پاسخ

فاطمه عزیزعلی آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۳/۰۸

ارزیابی عادت پذیری جوجه های گوشتی به محدودیت کلسیم و فسفر جیره غذایی

هادی نوروزی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۰۳/۰۷

بررسی اثر تغذیه متناوب جیره‌های کم پروتئین و استاندارد بر عملکرد رشد، متابولیت‌های خون و بافت شناسی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

الهه سویزی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۰/۱۸

بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه آرژنین و والین در جیره بلدرچین ژاپنی تخمگذار بر عملکرد تولیدی، شاخص‌های کیفی تخم، پاسخ ایمنی و متابولیت‌های خون

فاطمه مرتضوی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۸/۲۳

بررسی اثر جایگزینی کنجاله کنجد به جای کنجاله سویا در جیره‌های با سطوح متفاوت کلسیم و آنزیم فیتاز در جوجه‌های گوشتی

فریبا امیرزاده گرو
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۴/۲۹

بسط معادلات رگرسیونی تخمین انرژی قابل متابولیسم ظاهری ارقام پر تولید جو قبل و بعد از فرآوری و مقایسه نتایج حاصله با نتایج روش nirs و ارقام مندرج در جداول nrc، بر اساس پاسخ عملکردی جوجه‌های گوشتی نر

احمد ملک زادگان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۲۰

بررسی اثر اسانس آویشن بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده، شاخص‌های ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی

مژگان حجتی پور
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۱۱/۱۵

بررسی اثر تزریق داخل تخم‌مرغی اسانس‌ زردچوبه و ویتامین e بر عملکرد، وضعیت آنتی‌اکسیدانی، جمعیت میکروبی روده و پاسخ‌های ایمنی جوجه‌های گوشتی در دمای هچ بالا

محبوب حیدری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۰/۲۹

بررسی خاصیت آنتی‌اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس (lavandula angustifolia) به صورت برون تنی و درون تنی و اثر مکمل‌سازی آن در هنگام استرس گرمایی در جوجه‌های گوشتی

نسیم بیدار
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۸/۲۵

بررسی امکان افزایش قابلیت استفاده از کلسیم و فسفر جیره غذایی با عادت پذیری به جیره‌های کم کلسیم و کم فسفر در سنین اولیه و مکمل پروبیوتیک در جوجه‌های گوشتی

زیادکمال عبدالکاظم عماری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۱۲

اثرات دماهای مختلف کاندیشنینگ ذرت در خوراک مش بـا و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد رشد‌، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

محسن تیموری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۳۰

اثر افزودن باریجه gummosa boiss همراه با شیرین کننده به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فلور میکروبی ایلئوم، ریخت شناسی روده و متابولیت‌‌های خون جوجه‌‌های گوشتی

محمد هروی کاریزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۰/۲۵

‌تأثیر عصاره هیدروالکلی میوه گلپر (heracleum persicum) و اسید آمینه ترئونین در شرایط دمایی معمول و استرس گرمایی بر عملکرد، فراسنجه‌‌های خونی، ریخت شناسی روده و پاسخ ایمنی جوجه‌‌های گوشتی

سیدمرتضی افتخاری
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۱/۲۳

تعیین قابلیت هضم ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری و فسفر برخی از دانه‌های غلات و کنجاله‌های پروتئینی در بلدرچین ژاپنی

محمود قزاقی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۲۵

اثر سطوح مختلف پودر چربی و گلیسرول بر عملکرد، ریخت‌شناسی روده و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی در استرس گرمایی

قاسم خیرآبادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۹/۰۳

بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، مورفولوژی روده، قابلیت هضم مواد مغذی، پاسخ ایمنی و فراسنجه ‏های خونی جوجه‌های گوشتی

عاطفه عابدینی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۵

بررسی اثر تزریق داخل‌تخم‌مرغی فلاوونوئیدهای کریزین، کوئرستین و ترکیبی از باکتری‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سالیواریوس بر عملکرد، صفات جوجه کشی و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

فرهاد خلیق قره تپه
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۴

تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، انرژی قابل متابولیسم ظاهری، قابلیت هضم مواد مغذی و توسعه دستگاه گوارش در جوجه‌های گوشتی در جیره‌های بر پایه ذرت

سعید نادری نژاد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۶/۲۱

تأثیر جایگزینی بتائین با متیونین بر عملکرد، فراسنجه های خون، برخی صفات کمی و کیفی ماهیچه سینه و عملکرد آنزیم های زنجیره تنفسی در شرایط دمایی معمول و تنش گرمایی در جوجه های گوشتی

فاطمه صاحبی اعلا
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۰۳/۲۱

بررسی اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (yucca schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد، متابولیت‌های خون، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجه‌های گوشتی

احسان امیربیک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۳

بررسی اثر مکمل نوکلئوتیدی بر آسیت القایی توسط نمک در آب آشامیدنی و سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و تأثیر آن بر عملکرد، متابولیت‌های خون و بیان ژن‌های hif-1α وplin1 در جوجه‌های گوشتی

محمد صفائی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۱۰/۲۳

بررسی اثرات محدودیت کلسیم و فسفر در سنین ابتدایی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خاکستر درشت نی جوجه‌های گوشتی

وحید بابائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

اثرات پودر برگ زیتون و پودر دانه گشنیز بر عملکرد تولیدی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و نقش آنتی اکسیدانی آن در جوجه‌های گوشتی

احمد علی ثابتان شیرازی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۶/۲۵

اثر افزودن مکمل لین سوی و دانه کتان به جیره غذایی مرغ‌های تخم گذار تجارتی بر پروفایل اسیدهای چرب زرده و صفات کمی و کیفی تخم مرغ

مهدی اشهدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۱/۲۷

بررسی اثرات سطوح مختلف مکمل کلسیم یدات در جیره غذایی مرغ‌های تخم¬گذار های-لاین w-36 بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ در سن 32 تا 44 هفتگی و امکان غنی سازی تخم مرغ با ید

رضا بخشعلی نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۳

بررسی تأثیر جیره‌های غذایی اسیدی شده با اسید کلریدریک و اسید بوتیریک بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری پروتئین، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجه‌های گوشتی

علی اکبر سالاری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۴/۱۰

اثر تغذیه دوره ای جیره های کم پروتئین بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی

اسماعیل رزاقی دولت ابادی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۸/۲۵

اثر متقابل تراکم گله و سطح انرژی جیره غذایی بر عملکرد، شاخص های لاشه و برخی متابولیتهای خون جوجه های گوشتی

سعید جهان دوست اردین
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۷/۱۵

اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک و اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی

هادی نوروزی فخرآباد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۷/۰۵

تاثیرسطوح مختلف اسانس میخک و پروبیوتیک پروتکسین به صورت مکمل با جیره غذایی و تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، پاسخ ایمنی ،مورفولوژی روده و بیان ژن های avbd1وavbd2 در جوجه های گوشتی

مونا آزادگان مهر
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۴

تاثیر عصاره هسته انگور و ویتامین c به صورت تزریق داخل تخم مرغی و مکمل با جیره غذایی بر عملکرد، پاسخ ایمنی، وضعیت آنتی اکسیدانی، مورفولوژی روده و بیان ژن hsp70 در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی

حسنا حاجاتی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۶/۲۳

بررسی اثر مکمل نانو مولتی ویتامین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

احسان شیخ سامانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۳/۲۸

تأثیر منبع و غلظت سلنیوم جیره غذایی بر عملکرد، ایمنی و توزیع سلنیوم بافتی در جوجه‌های گوشتی

احسان عزیزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۳/۱۲

مقایسه اولین تولید تجارتی فیتاز ایرانی با نوع مشابه خارجی و بررسی تأثیر آن بر عملکرد جوجه‌های گوشتی

کریم سعیدی اول نوقابی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۲/۱۵

اثر سطوح مختلف آرژینین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه بر صفات لاشه و عملکرد جوجه‌های گوشتی

مصطفی غلامی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۲/۰۱

اثر دانه ی سویا ی برشته شده در جیره های غذایی بر فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های نر گوشتی

مهدی میهن دوست
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۷/۳۰

مقایسه اثرات اسانس گیاه دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، ریخت شناسی روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی

محمدعلی بهروزلک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۷/۱۶

أثیر جیره‌ای اسانس گیاهان سرخارگل، گل ‌ماهور و آویشن بر عملکرد، پاسخ‌های ایمونولوژیک، فراسنجه‌های خونی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی در جوجه‌های گوشتی نر

فهیمه علی پورخشت
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۴/۱۷

اثر افزودن باریجه به جیره غذایی بر عملکرد و میکروبیولوژی روده جوجه‌های گوشتی

زهرا عبدالهی زاوه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۳/۲۱