بررسی اثر افزودن پودر شفیره کرم ابریشم (bombyx mori l.) به جیره غذایی بر عملکرد رشد، صفات لاشه و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی (coturnix japonica)
علی شریفی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۴/۰۶/۲۹
ارزیابی ارزش غذایی عصاره استخوان دامی و تأثیر آن بر عملکرد رشد جوجههای گوشتی
محمدعلی خبیری نوغانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۱۱/۰۳
تأثیر غلظت و نسبت اسیدهای آمینه لیزین و گوگرد دار قابل هضم جیره بر عملکرد تولیدی و کنترل وزن تخم مرغ در مرغهای تخمگذار مسن
الناز فلاح مقدم
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۱۰/۰۴
بررسی اثرات عصاره گیاه دارویی سرخارگل و سوپرفود بر عملکرد رشد و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی در هنگام چالش با ویروس آنفلوآنزا
شایان وصفی ورزنده
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۹/۲۰
اثر سطح منابع متیونین (دیال-متیونین، متیونین هیدروکسی آنالوگ و بتائین) جیره بر عملکرد، کیفیت تخممرغ و متابولیتهای سرم خون مرغهای تخمگذار در هفتهی 34 تا 46
سعید قوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۹/۱۹
بررسی یک اسیدیفایر تجاری بر عملکرد و کیفیت تخم مرغ در مرغهای تخمگذار هایلاین w80
مصطفی استوار
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۴
بررسی اثر سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم و پروتئین خام جیره بر عملکرد تولیدی بلدرچینهای ژاپنی تخمگذار
کوثر زیدابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
بررسی اثر مکمل جیرهای میکروسیلیکون دی اکسید بر عملکرد تولیدی، صفات کیفی تخم مرغ، ریخت شناسی ژژنوم و شاخصهای استخوان مرغهای تخمگذار تجاری
شیما براتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۸/۱۳
تغذیه بلدرچینهای ژاپنی تخمگذار با توصیههای مختلف جیرهای و بررسی اثر آنها بر عملکرد تولیدی و شاخصهای کیفی تخم
علی محتشمی فرد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۷/۰۸
اثر مکمل جیرهای عصاره مخمر ساکارومایسس سرویزیه بر عملکرد تولیدی مرغهای تخمگذار مسن
حسن عالیپور
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۳/۱۹
اثر تزریق داخل تخممرغی مونولورین و اسانس ریشه گیاه فرولا بدرکما و مکمل جیرهای پودر ریشه این گیاه همراه با ساخارین سدیم بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و جمعیت میکروبی دستگاه گوارش جوجههای گوشتی
حمیدرضا خواجوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۰/۲۵
ارزیابی ارزش غذایی لارو میل ورم (tenebrio molitor) و تأثیر تغذیهای آن بر عملکرد رشد جوجههای گوشتی
اسمر قراگوزلو
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۸/۲۰
تعیین ارزش غذایی هسته خرما و سطح مطلوب آن در جیره رشد جوجههای شترمرغ
سعید میرشاهی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
بررسی اثر افزودن گیاه کاکوتی کوهی (ziziphora clinopodioides) به جیره بلدرچین ژاپنی بر عملکرد تولیدی، شاخصهای کیفی تخم، پاسخ ایمنی و متابولیتهای خون
مجتبی تیموری اوغاز
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۱/۳۰
برسی اثر مکمل nbs در جیره بر عملکرد رشد، مورفولوجی روده ، سیستم ایمنی ومتابولیت های خون جوجه های گوشتی
علی سلیم عبدالکریم المعموری
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۹/۲۲
اثرات استرس سرمایی بر بیماری دیسکندروپلازی استخوان درشت نی ( tibial dyschondroplasia)القا شده توسط تیرام در جوجه های گوشتی
صدف سعیدی
دکترای تخصصی
|
۱۴۰۱/۰۷/۲۰
بررسی اثر مکمل nbs در جیره بر عملکرد تولیدی و صفات کمی و کیفی تخم مرغ، سیستم ایمنی و متابولیتهای خون مرغهای تخمگذار تجاری
صلاح مهدی هادی الشریفی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۷/۰۹
بهینه سازی پاسخ جوجههای گوشتی جوان به منابع و سطوح مختلف فیبر و چربی جیره با استفاده از مدل رویهی پاسخ
فاطمه عزیزعلی آبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۳/۰۸
ارزیابی عادت پذیری جوجه های گوشتی به محدودیت کلسیم و فسفر جیره غذایی
هادی نوروزی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۰۳/۰۷
بررسی اثر تغذیه متناوب جیرههای کم پروتئین و استاندارد بر عملکرد رشد، متابولیتهای خون و بافت شناسی روده کوچک جوجههای گوشتی
الهه سویزی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۰/۱۸
بررسی اثرات سطوح مختلف اسیدهای آمینه آرژنین و والین در جیره بلدرچین ژاپنی تخمگذار بر عملکرد تولیدی، شاخصهای کیفی تخم، پاسخ ایمنی و متابولیتهای خون
فاطمه مرتضوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۸/۲۳
بررسی اثر جایگزینی کنجاله کنجد به جای کنجاله سویا در جیرههای با سطوح متفاوت کلسیم و آنزیم فیتاز در جوجههای گوشتی
فریبا امیرزاده گرو
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۴/۲۹
بسط معادلات رگرسیونی تخمین انرژی قابل متابولیسم ظاهری ارقام پر تولید جو قبل و بعد از فرآوری و مقایسه نتایج حاصله با نتایج روش nirs و ارقام مندرج در جداول nrc، بر اساس پاسخ عملکردی جوجههای گوشتی نر
احمد ملک زادگان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۲/۲۰
بررسی اثر اسانس آویشن بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده، شاخصهای ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی
مژگان حجتی پور
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۱۱/۱۵
بررسی اثر تزریق داخل تخممرغی اسانس زردچوبه و ویتامین e بر عملکرد، وضعیت آنتیاکسیدانی، جمعیت میکروبی روده و پاسخهای ایمنی جوجههای گوشتی در دمای هچ بالا
محبوب حیدری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۱۰/۲۹
بررسی خاصیت آنتیاکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس اسطوخودوس (lavandula angustifolia) به صورت برون تنی و درون تنی و اثر مکملسازی آن در هنگام استرس گرمایی در جوجههای گوشتی
نسیم بیدار
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۵
بررسی امکان افزایش قابلیت استفاده از کلسیم و فسفر جیره غذایی با عادت پذیری به جیرههای کم کلسیم و کم فسفر در سنین اولیه و مکمل پروبیوتیک در جوجههای گوشتی
زیادکمال عبدالکاظم عماری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۱۲
اثرات دماهای مختلف کاندیشنینگ ذرت در خوراک مش بـا و بدون مکمل آنزیمی بر عملکرد رشد، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده کوچک جوجههای گوشتی
محسن تیموری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۳۰
اثر افزودن باریجه gummosa boiss همراه با شیرین کننده به جیره غذایی بر عملکرد رشد، فلور میکروبی ایلئوم، ریخت شناسی روده و متابولیتهای خون جوجههای گوشتی
محمد هروی کاریزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۱۰/۲۵
تأثیر عصاره هیدروالکلی میوه گلپر (heracleum persicum) و اسید آمینه ترئونین در شرایط دمایی معمول و استرس گرمایی بر عملکرد، فراسنجههای خونی، ریخت شناسی روده و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
سیدمرتضی افتخاری
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۱/۲۳
تعیین قابلیت هضم ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری و فسفر برخی از دانههای غلات و کنجالههای پروتئینی در بلدرچین ژاپنی
محمود قزاقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۵
اثر سطوح مختلف پودر چربی و گلیسرول بر عملکرد، ریختشناسی روده و صفات لاشه جوجههای گوشتی در استرس گرمایی
قاسم خیرآبادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۷/۰۹/۰۳
بررسی اثر افزودن سطوح مختلف اسانس پونه کوهی، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، مورفولوژی روده، قابلیت هضم مواد مغذی، پاسخ ایمنی و فراسنجه های خونی جوجههای گوشتی
عاطفه عابدینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۵
بررسی اثر تزریق داخلتخممرغی فلاوونوئیدهای کریزین، کوئرستین و ترکیبی از باکتریهای پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پلانتاروم و لاکتوباسیلوس سالیواریوس بر عملکرد، صفات جوجه کشی و پاسخ ایمنی جوجههای گوشتی
فرهاد خلیق قره تپه
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۴
تأثیر شکل و اندازه ذرات خوراک بر عملکرد، انرژی قابل متابولیسم ظاهری، قابلیت هضم مواد مغذی و توسعه دستگاه گوارش در جوجههای گوشتی در جیرههای بر پایه ذرت
سعید نادری نژاد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۶/۲۱
تأثیر جایگزینی بتائین با متیونین بر عملکرد، فراسنجه های خون، برخی صفات کمی و کیفی ماهیچه سینه و عملکرد آنزیم های زنجیره تنفسی در شرایط دمایی معمول و تنش گرمایی در جوجه های گوشتی
فاطمه صاحبی اعلا
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۰۳/۲۱
بررسی اثر سطوح مختلف پودر عصاره گیاه یوکا (yucca schidigera) در جیره غذایی بر عملکرد، متابولیتهای خون، سیستم ایمنی و صفات لاشه جوجههای گوشتی
احسان امیربیک
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۱۱/۲۳
بررسی اثر مکمل نوکلئوتیدی بر آسیت القایی توسط نمک در آب آشامیدنی و سطوح مختلف انرژی قابل متابولیسم جیره و تأثیر آن بر عملکرد، متابولیتهای خون و بیان ژنهای hif-1α وplin1 در جوجههای گوشتی
محمد صفائی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۱۰/۲۳
بررسی اثرات محدودیت کلسیم و فسفر در سنین ابتدایی بر عملکرد، فراسنجه های خونی و خاکستر درشت نی جوجههای گوشتی
وحید بابائی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۹
اثرات پودر برگ زیتون و پودر دانه گشنیز بر عملکرد تولیدی، سیستم ایمنی، مورفولوژی روده و نقش آنتی اکسیدانی آن در جوجههای گوشتی
احمد علی ثابتان شیرازی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۶/۲۵
اثر افزودن مکمل لین سوی و دانه کتان به جیره غذایی مرغهای تخم گذار تجارتی بر پروفایل اسیدهای چرب زرده و صفات کمی و کیفی تخم مرغ
مهدی اشهدی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۶/۰۱/۲۷
بررسی اثرات سطوح مختلف مکمل کلسیم یدات در جیره غذایی مرغهای تخم¬گذار های-لاین w-36 بر صفات کمی و کیفی تخم مرغ در سن 32 تا 44 هفتگی و امکان غنی سازی تخم مرغ با ید
رضا بخشعلی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۳
بررسی تأثیر جیرههای غذایی اسیدی شده با اسید کلریدریک و اسید بوتیریک بر عملکرد، قابلیت هضم ظاهری پروتئین، ریخت شناسی و جمعیت میکروبی روده کوچک جوجههای گوشتی
علی اکبر سالاری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۴/۱۰
اثر تغذیه دوره ای جیره های کم پروتئین بر عملکرد، سیستم ایمنی و قابلیت هضم ظاهری نیتروژن در جوجه های گوشتی
اسماعیل رزاقی دولت ابادی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۸/۲۵
اثر متقابل تراکم گله و سطح انرژی جیره غذایی بر عملکرد، شاخص های لاشه و برخی متابولیتهای خون جوجه های گوشتی
سعید جهان دوست اردین
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۷/۱۵
اثر افزودن سطوح مختلف اسید بوتیریک و اسید بوتیریک محافظت شده به جیره غذایی بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و ریخت شناسی روده جوجه های گوشتی
هادی نوروزی فخرآباد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۷/۰۵
تاثیرسطوح مختلف اسانس میخک و پروبیوتیک پروتکسین به صورت مکمل با جیره غذایی و تزریق داخل تخم مرغ بر عملکرد، پاسخ ایمنی ،مورفولوژی روده و بیان ژن های avbd1وavbd2 در جوجه های گوشتی
مونا آزادگان مهر
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۴
تاثیر عصاره هسته انگور و ویتامین c به صورت تزریق داخل تخم مرغی و مکمل با جیره غذایی بر عملکرد، پاسخ ایمنی، وضعیت آنتی اکسیدانی، مورفولوژی روده و بیان ژن hsp70 در جوجه های گوشتی تحت تنش گرمایی
حسنا حاجاتی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۶/۲۳
بررسی اثر مکمل نانو مولتی ویتامین بر عملکرد، فراسنجه های خونی و پاسخ سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
احسان شیخ سامانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۳/۲۸
تأثیر منبع و غلظت سلنیوم جیره غذایی بر عملکرد، ایمنی و توزیع سلنیوم بافتی در جوجههای گوشتی
احسان عزیزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۳/۱۲
مقایسه اولین تولید تجارتی فیتاز ایرانی با نوع مشابه خارجی و بررسی تأثیر آن بر عملکرد جوجههای گوشتی
کریم سعیدی اول نوقابی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۲/۱۵
اثر سطوح مختلف آرژینین و پروتئین قابل هضم در جیره های دارای نسبت ایده آل اسیدهای آمینه بر صفات لاشه و عملکرد جوجههای گوشتی
مصطفی غلامی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۲/۰۱
اثر دانه ی سویا ی برشته شده در جیره های غذایی بر فراسنجه های خونی و عملکرد جوجه های نر گوشتی
مهدی میهن دوست
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۷/۳۰
مقایسه اثرات اسانس گیاه دارچین با آنتی بیوتیک و پروبیوتیک بر عملکرد، ریخت شناسی روده و سیستم ایمنی جوجه های گوشتی
محمدعلی بهروزلک
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۷/۱۶
أثیر جیرهای اسانس گیاهان سرخارگل، گل ماهور و آویشن بر عملکرد، پاسخهای ایمونولوژیک، فراسنجههای خونی و فعالیت آنتیاکسیدانی در جوجههای گوشتی نر
فهیمه علی پورخشت
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۴/۱۷
اثر افزودن باریجه به جیره غذایی بر عملکرد و میکروبیولوژی روده جوجههای گوشتی