1 |
اسیدهای آمینه |
|
2 |
پپتیدها |
|
3 |
پروتئینها |
|
4 |
پروتئینها |
|
5 |
نیروهای غیر کووالان |
|
6 |
جایگاههای اتصال |
|
7 |
واکنشهای کووالانسی و پایداری |
|
8 |
واکنشهای کووالانسی و پایداری |
|
9 |
طیف سنجی فلورسانس |
|
10 |
طیف سنجی جذبی ماورائ بنفش |
|
11 |
دورنگ نمایی چرخشی |
|
12 |
طیف سنجی مادون قرمز |
|
13 |
پایداری پروتئین |
|
14 |
واکنشهای کووالانسی و پایداری |
|
15 |
واکنشهای کووالانسی و پایداری |
|
16 |
طیف سنجی فلورسانس |
|
17 |
طیف سنجی جذبی ماورائ بنفش |
|
18 |
دورنگ نمایی چرخشی |
|
19 |
طیف سنجی مادون قرمز |
|
20 |
شناسایی محل تغییرات پروتئین |
|
21 |
منحنی های غیر طبیعی شدن توسط اوره و گوانیدین هیدروکلرید |
|
22 |
DSC |
|
23 |
تاخوردن پروتئین توسط چپرون |
|
24 |
تاخوردن پروتئین توسط چپرون |
|
25 |
مولتن گلبول |
|
26 |
مولتن گلبول |
|
27 |
پیوند دی سولفیدی در تاخوردن و پایداری پروتئین |
|
28 |
پایدارسازی ساختار پروتئین توسط حلال |
|
29 |
جهش زایی هدفمند جایگاه ها در مطالعه تاخوردن و پایداری پروتئینها |
|
30 |
روش تعویض هیدروژن |
|
31 |
سنتیک تاخوردن پروتئین |
|