1 |
فلسفه، اهداف و مبانی کشاورزی ارگانیک |
|
2 |
تاریخچه، اهمیت و وضعیت موجود کشاورزی ارگانیک در ایران و جهان |
|
3 |
اصول و ابزارهای تولید محصولات ارگانیک |
|
4 |
انواع کودهای آلی، اثرات کودهای آلی بر حاصلخیزی خاک، خصوصیات بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی خاک |
|
5 |
اهمیت کودهای بیولوژیک در حاصلخیزی خاک- فون خاک و نقش آن در حاصلخیزی |
|
6 |
بررسی جنبه های فرسایش خاک در سیستم کشاورزی، شخم و فرسایش خاک |
|
7 |
استفاده از سیستم های کشاورزی تلفیقی و اثرات مثبت آن در کشاورزی ارگانیک |
|
8 |
مروری بر اصول اکولوژیک تولید غذا |
|
9 |
استفاده از مکانیسم های بیولوژیک در کنترل آفات، بیماری ها و علف های هرز |
|
10 |
مصرف انرژی در عملیات کشاورزی |
|
11 |
مالچ و نقش آن در حاصلخیزی و حفاظت خاک |
|
12 |
اثرات جنبی مصرف آفت کش ها، قارچ کش ها و علف کش ها بر محیط زیست |
|
13 |
نقش تولیدات کشاورزی ارگانیک در سلامت غذا و جامعه |
|
14 |
کشاورزی بیودینامیک |
|
15 |
استانداردهای جهانی کشاورزی ارگانیک |
|
16 |
مروری بر وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران |
|
17 |
وضعیت استانداردها و مراجه قانونی کشاورزی ارگانیک در ایران |
|
18 |
فرصت ها و چالش های پیش روی کشاورزی ارگانیک در ایران |
|