| 1 |
فلسفه، اهداف و مبانی کشاورزی ارگانیک |
|
| 2 |
تاریخچه، اهمیت و وضعیت موجود کشاورزی ارگانیک در ایران و جهان |
|
| 3 |
اصول و ابزارهای تولید محصولات ارگانیک |
|
| 4 |
انواع کودهای آلی، اثرات کودهای آلی بر حاصلخیزی خاک، خصوصیات بیولوژیکی، فیزیکی و شیمیایی خاک |
|
| 5 |
اهمیت کودهای بیولوژیک در حاصلخیزی خاک- فون خاک و نقش آن در حاصلخیزی |
|
| 6 |
بررسی جنبه های فرسایش خاک در سیستم کشاورزی، شخم و فرسایش خاک |
|
| 7 |
استفاده از سیستم های کشاورزی تلفیقی و اثرات مثبت آن در کشاورزی ارگانیک |
|
| 8 |
مروری بر اصول اکولوژیک تولید غذا |
|
| 9 |
استفاده از مکانیسم های بیولوژیک در کنترل آفات، بیماری ها و علف های هرز |
|
| 10 |
مصرف انرژی در عملیات کشاورزی |
|
| 11 |
مالچ و نقش آن در حاصلخیزی و حفاظت خاک |
|
| 12 |
اثرات جنبی مصرف آفت کش ها، قارچ کش ها و علف کش ها بر محیط زیست |
|
| 13 |
نقش تولیدات کشاورزی ارگانیک در سلامت غذا و جامعه |
|
| 14 |
کشاورزی بیودینامیک |
|
| 15 |
استانداردهای جهانی کشاورزی ارگانیک |
|
| 16 |
مروری بر وضعیت کشاورزی ارگانیک در ایران |
|
| 17 |
وضعیت استانداردها و مراجه قانونی کشاورزی ارگانیک در ایران |
|
| 18 |
فرصت ها و چالش های پیش روی کشاورزی ارگانیک در ایران |
|