| 1 |
سمینارهای دانشجویی |
|
| 2 |
سمینارهای دانشجویی |
|
| 3 |
فیزیولوژی پس از برداشت میوه و سبزیجات |
|
| 4 |
مقدمه ای بر فرآوری و آسیب پذیری محصولات کشاورزی |
|
| 5 |
روش های تخمیری جهت حفظ محصولات کشاورزی |
|
| 6 |
حفظ محصولات کشاورزی با کنترل آب، ساختار و اتمسفر |
|
| 7 |
حفظ و فرآوری محصولات غذایی با استفاده از فرآیندهای غشایی و آبگیری اسمزی |
|
| 8 |
حفظ و فرآوری محصولات غذایی با استفاده از فرآیندهای خشک کردن |
|
| 9 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از گرما و انرژِی |
|
| 10 |
پاستوریزاسیون مواد غذایی |
|
| 11 |
کنسرو کردن و استریلیزه کردن مواد غذایی |
|
| 12 |
منجمد کردن مواد غذایی |
|
| 13 |
روش مافوق صوت و تابشی در نگهداری مواد غذایی |
|
| 14 |
میدان های الکتریکی پالس دار در حفظ مواد غذایی |
|
| 15 |
فرآوری مواد غذایی با تکنیک فشار بالا |
|
| 16 |
کاربرد امواج مایکروویو در حفظ مواد غذایی |
|
| 17 |
کاربرد میدان های مغناطیسی در حفظ مواد غذایی |
|