1 |
سمینارهای دانشجویی |
|
2 |
سمینارهای دانشجویی |
|
3 |
فیزیولوژی پس از برداشت میوه و سبزیجات |
|
4 |
مقدمه ای بر فرآوری و آسیب پذیری محصولات کشاورزی |
|
5 |
روش های تخمیری جهت حفظ محصولات کشاورزی |
|
6 |
حفظ محصولات کشاورزی با کنترل آب، ساختار و اتمسفر |
|
7 |
حفظ و فرآوری محصولات غذایی با استفاده از فرآیندهای غشایی و آبگیری اسمزی |
|
8 |
حفظ و فرآوری محصولات غذایی با استفاده از فرآیندهای خشک کردن |
|
9 |
نگهداری مواد غذایی با استفاده از گرما و انرژِی |
|
10 |
پاستوریزاسیون مواد غذایی |
|
11 |
کنسرو کردن و استریلیزه کردن مواد غذایی |
|
12 |
منجمد کردن مواد غذایی |
|
13 |
روش مافوق صوت و تابشی در نگهداری مواد غذایی |
|
14 |
میدان های الکتریکی پالس دار در حفظ مواد غذایی |
|
15 |
فرآوری مواد غذایی با تکنیک فشار بالا |
|
16 |
کاربرد امواج مایکروویو در حفظ مواد غذایی |
|
17 |
کاربرد میدان های مغناطیسی در حفظ مواد غذایی |
|