1 |
مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی |
|
2 |
روش های طیف سنجی |
|
3 |
NMR |
|
4 |
MRI |
|
5 |
طیف سنجی فلورسانس |
|
6 |
روش های ایزو تاپیک |
|
7 |
روش های کروماتوگرافی- قسمت اول |
|
8 |
روش های کروماتوگرافی- قسمت دوم |
|
9 |
روش های کروماتوگرافی- قسمت سوم |
|
10 |
روش های آنزیمی |
|
11 |
روشهای حرارتی-قسمت اول |
|
12 |
روش های حرارتی- قسمت دوم |
|
13 |
روش های حرارتی- قسمت سوم |
|
14 |
روش های شیمیایی-قسمت اول |
|
15 |
روش های شیمیایی-قسمت دوم |
|
16 |
روش های شیمیایی-قسمت سوم |
|
17 |
بررسی یک نمونه کاربردی در طیف سنجی مادون قرمز |
|
18 |
پرتونگاری-قسمت اول |
|
19 |
پرتونگاری-قسمت دوم |
|
20 |
پرتونگاری-قسمت سوم |
|
21 |
اربردهای تصویربرداری اشعه ایکس در ارزیابی غیر مخرب کیفیت |
|
22 |
کاربرد تصویربرداری تشدید مغناطیسی برای تشخیص کیفیت محصولات کشاورزی |
|
23 |
کاربردهای توموگرافی رایانه ای برای تشخیص مواد خارجی فیزیکی در مواد غذایی |
|