| 1 |
مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی |
|
| 2 |
روش های طیف سنجی |
|
| 3 |
NMR |
|
| 4 |
MRI |
|
| 5 |
طیف سنجی فلورسانس |
|
| 6 |
روش های ایزو تاپیک |
|
| 7 |
روش های کروماتوگرافی- قسمت اول |
|
| 8 |
روش های کروماتوگرافی- قسمت دوم |
|
| 9 |
روش های کروماتوگرافی- قسمت سوم |
|
| 10 |
روش های آنزیمی |
|
| 11 |
روشهای حرارتی-قسمت اول |
|
| 12 |
روش های حرارتی- قسمت دوم |
|
| 13 |
روش های حرارتی- قسمت سوم |
|
| 14 |
روش های شیمیایی-قسمت اول |
|
| 15 |
روش های شیمیایی-قسمت دوم |
|
| 16 |
روش های شیمیایی-قسمت سوم |
|
| 17 |
بررسی یک نمونه کاربردی در طیف سنجی مادون قرمز |
|
| 18 |
پرتونگاری-قسمت اول |
|
| 19 |
پرتونگاری-قسمت دوم |
|
| 20 |
پرتونگاری-قسمت سوم |
|
| 21 |
اربردهای تصویربرداری اشعه ایکس در ارزیابی غیر مخرب کیفیت |
|
| 22 |
کاربرد تصویربرداری تشدید مغناطیسی برای تشخیص کیفیت محصولات کشاورزی |
|
| 23 |
کاربردهای توموگرافی رایانه ای برای تشخیص مواد خارجی فیزیکی در مواد غذایی |
|
| 24 |
ارائه گزارش دانشجویان |
|