دکتر رسول خدابخشیان کارگر

استادیار

  • درباره من
  • انتشارات
  • دروس
  • پایان نامه ها
  • کتاب ها
  • قرار ملاقات
EN

سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 مقدمه ای بر ارزیابی مواد غذایی
2 روش های طیف سنجی
3 NMR
4 MRI
5 طیف سنجی فلورسانس
6 روش های ایزو تاپیک
7 روش های کروماتوگرافی- قسمت اول
8 روش های کروماتوگرافی- قسمت دوم
9 روش های کروماتوگرافی- قسمت سوم
10 روش های آنزیمی
11 روشهای حرارتی-قسمت اول
12 روش های حرارتی- قسمت دوم
13 روش های حرارتی- قسمت سوم
14 روش های شیمیایی-قسمت اول
15 روش های شیمیایی-قسمت دوم
16 روش های شیمیایی-قسمت سوم
17 بررسی یک نمونه کاربردی در طیف سنجی مادون قرمز
18 پرتونگاری-قسمت اول
19 پرتونگاری-قسمت دوم
20 پرتونگاری-قسمت سوم
21 اربردهای تصویربرداری اشعه ایکس در ارزیابی غیر مخرب کیفیت
22 کاربرد تصویربرداری تشدید مغناطیسی برای تشخیص کیفیت محصولات کشاورزی
23 کاربردهای توموگرافی رایانه ای برای تشخیص مواد خارجی فیزیکی در مواد غذایی
24 ارائه گزارش دانشجویان