1 |
مقدمه و تعریف علم اقتصاد |
|
2 |
معرفی مدیریت واحدهای صنعتی |
|
3 |
مفاهیم اولیه اقتصاد تولید |
|
4 |
روابط تولیدی |
|
5 |
منحنی های تولید |
|
6 |
تعادل تولید کننده |
|
7 |
مصرف اقتصادی نهاده های تولیدی |
|
8 |
سه ناحیه تولید |
|
9 |
مصرف بهینه نهاده های تولیدی |
|
10 |
مدیریت مصرف نهاده ها |
|
11 |
کشش تولید |
|
12 |
زیان تولید کننده |
|
13 |
مدیریت بهینه واحد تولیدی |
|
14 |
فساپذیری محصولات |
|
15 |
نحوه تصمیم گیری مدیران صنعتی |
|
16 |
مدیریت در شرایط ریسک |
|
17 |
شکست بازار |
|
18 |
بازار |
|
19 |
عرضه |
|
20 |
مفهیم کشش عرضه |
|
21 |
اثر سیاستهای دولت |
|
22 |
استخراج منحنی عرضه |
|
23 |
اهداف مدیریت |
|
24 |
الگوهای بهره برداری |
|
25 |
تبعیض قیمت |
|
26 |
انواع بازارها |
|
27 |
معرفی مدیریت واحدهای صنعتی |
|