| 1 |
مقدمه، تعاریف، اهمیت درس |
|
| 2 |
روش های طبقه بندی اقلیمی |
|
| 3 |
معرفی اقلیم چهارگانه ایران |
|
| 4 |
یاداوری مفهوم گونه و واحدهای رده بندی |
|
| 5 |
معرفی تنوع گونه ای گیاهان ایران |
|
| 6 |
معرفی تیره های مهم گیاهان دارویی ایران و طبقه بندی آنها |
|
| 7 |
راسته دم اسبیان و تیره ها و گونه های مهم دارویی آن |
|
| 8 |
گونه های دارویی مهم از بازدانگان |
|
| 9 |
نهاندانگان و تیره های مهم دارویی |
|
| 10 |
تیره های آلاله، گزنه |
|
| 11 |
تیره های علف چای و پنیرک |
|
| 12 |
تیره نعناع |
|
| 13 |
تیره روناس و گاوزبان |
|
| 14 |
تیره های کاسنی و جعفری |
|
| 15 |
تیره های کتان و سنبل الطیب |
|
| 16 |
تیره های چتریان و زنبق |
|
| 17 |
|
|