فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۲

بررسی اثر نانو دی اکسید تیتانیوم بر برخی از خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و میزان اسانس ریحان مقدس -ocimum sanctum- تحت تنش شوری و خشکی

مصطفی راستی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۷/۱۸

بررسی پاسخ گیاه همیشه بهار ( .calendula officinalise l) به محلول پاشی متانول تحت سطوح مختلف رطوبت خاک

ریحانه نیابتی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

مقایسه ذغال و بیوچار حاصل از اقاقیا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و مواد موثره مریم گلی (salvia officinalis l.) تحت تنش کادمیم

معصومه مهدوی گوش
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

ارزیابی غلظت‌های متفاوت سدیم نیتروپروساید (snp) در کاهش سمیت ناشی از کادمیوم در گیاه مریم گلی ترکه‌ای (salvia virgata) در شرایط درون شیشه

فائزه بهشتی قله زو
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۲۲

مطالعه اثر تلقیح گونه های مختلف باکتری های حل کننده فسفات و محلول پاشی اسید آمینه فنیل آلانین بر خصوصیات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و مواد موثره گیاه دارویی مریم گلی -salvia officinalis l-

سارا فرسرایی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۲/۲۲

بهینه سازی ریزازدیادی و بررسی مکانیسم فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی ریحان به تنش خشکی در شرایط درون شیشه ای

بتول حسین عبدالحافظ السبتی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

تأثیر نوع پرایمینگ بر شاخص‌های جوانه‌زنی گیاهچه‌های کدو پوست کاغذی (cucurbita pepo subsp. pepo var. styriaca) تحت تنش شوری

افسانه سعادتمند
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۳۰

بررسی امکان ریزازدیادی و تاثیر متیل جاسمونات بر فرایندها و کارکردهای بالنگو شهری (lallementia iberica) تحت تنش شوری در شرایط درون شیشه ای

سماهر سعد هادی العرنوسی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۱/۲۶

مطالعه ویژگی‌های آت اکولوژی، ریخت‌شناسی، اکوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی گونه‌های چویل (ferulago spp.)به عنوان مقدمه‌ای بر اهلی‌سازی آن

رسول نریمانی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۲۳

اثرات برخی عصاره های گیاهی و پلی لیسین (ɛ-pl) بر کنترل باکتری های عامل پوسیدگی و افزایش عمر انبارمانی ریحان و کاهو

لیلا بندیان سفلا
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۱۷

بررسی تاثیر آب میکرو نانو حباب و محلول پاشی اسید آمینه ال-فنیل آلانین بر برخی خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی مرزه تابستانه -satureja hortensis l.-

ملیحه لولوئی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۸/۱۷

بررسی تأثیر سلنات و سلنیت بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی، جذب عناصر غذایی و مواد مؤثره نعناع فلفلی mentha piperita در کشت بدون خاک

حلیمه جعفری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۰۷/۳۰

تاثیر مدت و شدت مغناطیس کردن آب شور بر شاخص های رشدی، فرایند و کارکردها در مریم گلی ترکه ای (salvia virgata jacq.)

میترا خسروجردی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

بررسی امکان تلقیح گونه های مختلف قارچ مایکوریزایی و تأثیر آنها بر خصوصیات رشدی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی شنبلیله (trigonella foenum-graceum)

شکیلا غروری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۱

بررسی پرایمینگ بذر و محلول پاشی با سیلیکون و سلنیوم بر جوانه زنی، خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گیاهچه های کدو پوست کاغذی (styriaca cucurbita pepo subsp. pepo var.) تحت تنش سرما

زهرا چناری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۰/۱۵

تأثیر سطوح مختلف دی اکسید کربن و محلول پاشی اتانول بر خصوصیات رشدی، بیوشیمیایی، فیزیولوژیکی و مواد موثره ریحان

عزت دارابی حسین ابادقاینی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۲/۲۱

غربالگری منابع ژنتیکی مقاوم به کم آبی در جنس مریم گلی -.salvia spp- با استفاده از شاخص‌های تحمل و صفات مورفوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و فیتوشیمیایی

سپیده مجرب مایوان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۲/۲۰

بررسی خصوصیات اکولوژیکی، تنوع فیتوشیمیایی، ژنتیکی و ازدیاد اکوتیپ های انار شیطان (tecomella undulata) در استان سیستان و بلوچستان

حسین جهان تیغی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۲۶

ارزیابی تنوع ژنتیکی و تحمل به خشکی در اکوتیپ‌های مختلف نعناع سبز -mentha spicata l.-

قادر رستمی تبنق
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۱۱/۱۸

مطالعه برهمکنش سطوح مختلف روی با اسید سالیسیلیک و متیل جاسمونات بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی نعناع فلفلی -mentha piperita l.- در سیستم کشت بدون خاک

لیلا مهدی زاده شاندیز
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۸/۲۷

بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپ های جاشیر (prangos spp.) ایران با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و مولکولی

پیمان آذرکیش
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۲۲

بررسی رابطه همزیستی، پاسخ مورفوفیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی گیاه دارویی همیشه بهار به تلقیح گونه های مختلف قارچ مایکوریزا

زهرا خیری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۲/۱۵

اثر محلول پاشی پوترسین بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و میزان اسانس جعفری مکزیکی (tagetes minuta l.) تحت تنش خشکی

فائزه آراسته علی دولی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۳۰

تاثیر قارچ‌های مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی گشنیز تحت شرایط تنش کادمیوم

فریبا محمدی فرد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۱۱/۱۲

بررسی ریزازدیادی گیاه دارویی سنا cassia angustifolia l و تاثیر برخی الیسیتورهای غیرزیستی بر خصوصیات فیزیولوژیکی و فیتوشیمیایی آن در شرایط درون شیشه‌ای

فرحناز عزیزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۳۱

تاثیر باکتری های محرک رشد و قارچ مایکوریزا بر خصوصیات رشدی، بیوشیمیایی و مواد موثره سرخارگل (echinacea purpurea l.)

ملیحه قهرمان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۱۰/۲۹

بررسی تأثیر قارچ های مایکوریزا بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و بیوشیمیایی جعفری مکزیکی تحت تنش شوری

مرتضی ایرجی مارشک
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۹/۰۶

مقایسه اثر سه نوع پلیمر سوپر جاذب بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان اسانس ریحان (رقم کشکنی لولو) تحت تنش شوری

سارا فرسرائی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۷/۰۶/۱۹

مطالعه تاثیر متیل جاسمونات بر خصوصیات مورفولوژیکی، بیوشیمیایی، محتوای ترکیبات فنلی و متابولیت های ثانویه گیاه دارویی ریحان (ocimum basilicum l.) تحت سمیت سرب

سمیه اسدی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۲/۰۲

بررسی تأثیر باکتری های محرک رشد بر خصوصیات رشدی، صفات زینتی، بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی دو رقم تجاری تاج خروس زینتی(celosia cristata) تحت تنش شوری

سیما ابراهیمی حسین زاده
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۹

تاثیر مقادیر مختلف سولفات پتاسیم بر عملکرد، اجزای عملکرد، خصوصیات فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و میزان جذب عناصر غذایی مرزه تحت تنش خشکی

نادیا رحیمی ببروئی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۱۱/۲۱

بررسی کودهای آهن و روی به دو شکل سولفاته و نانو ذرات برخصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، بیوشیمیایی و جذب عناصر آهن و روی در نعناع فلفلی (l. mentha piperita) تحت تنش شوری

قادر رستمی تبنق
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

ارزیابی کاربرد عصاره برخی از گیاهان دارویی و کلرید کلسیم بر عمر انبارمانی زردآلورقم شاهرودی (prunus armeniaca)

ملیحه نظافت
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

تأثیر بیوچار بر خصوصیات مورفوفیزیولوژیکی و جذب عناصر غذایی گیاه مرزه (satureja hortensis l.) تحت تنش شوری

لیلا مهدی زاده شاندیز
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۶/۰۶/۲۹

بررسی تاثیر عصاره های مختلف گیاهی و نوع بسته بندی بر بارمیکروبی و عمر پس از برداشت سبزی ریحان

نرجس منصوری کلوخی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۳۰

بررسی تأثیر اسید آسکوربیک و اسید هیومیک بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی بادرشبی (dracocephalum moldavica l.) تحت تنش شوری

رسول نریمانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۱۱/۲۰

تاثیر دما، مدت انبارداری و روش های مختلف بسته بندی برمیزان وترکیبات اسانس گیاه دارویی نعناع سبز (mentha spicata l.)

میلاد راحتی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۵/۰۶/۲۴

بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی جمعیت های زیره سیاه(bunium persicum) در استان خراسان

مهدی طالبی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۱۱/۰۷

بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی اکوتیپ های پونه (mentha longifolia) در جنوب غربی ایران

پیمان آذرکیش
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۲۳

بررسی تنوع مورفولوژیکی و فیتوشیمیایی برخی توده های زیره سبز ایران

احمد آهنگ
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۸

بررسی اثر سمیت یونهای سدیم و کلر بر خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی و فعالیت آنتی اکسیدانی گونه-ای نعناع (mentha spicata l.)

زهرا صفری محمدیه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۶/۲۲

ررسی اثر فواصل کشت وحذف جوانه انتهایی بر رشد، نمو، عملکرد و ماده موثره گیاه دارویی و معطر جعفری مکزیکی

سیروان ابنوس
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۸/۲۸