1 |
مقدمه ای بر میکروبیولوژی- منابع |
|
2 |
تاریخچه میکروبیولوژی - مولکولهای حیاتی |
|
3 |
مولکولهای حیاتی (ادامه) |
|
4 |
تعریف علم میکروب شناسی- اهمیت علم میکروب شناسی- انواع میکروارگانیسم ها- گرایش های مختلف علم میکروب شناسی- نکات برجسته در پایه گذاری علم میکروب شناسی- ساختار سلول میکروبی (اندازه و شکل) |
|
5 |
ساختار سلول باکتری (کروموزوم باکتری) |
|
6 |
ساختار سلول باکتری (اجسام ذخیره ای) |
|
7 |
ساختار سلول باکتری (غشاء سیتو پلاسمی و دیواره سلولی) |
|
8 |
ساختار سلول باکتری (زوائد خارج سلولی و اندوسپور) |
|
9 |
رشد باکتری (تقسیم دوتایی- منحنی رشد ) |
|
10 |
رشد باکتری ( عوامل موثر بر رشد باکتری1) |
|
11 |
رشد باکتری ( عوامل موثر بر رشد باکتری2) |
|
12 |
کنترل رشد میکروارگانیسم ها (اصول) |
|
13 |
کنترل رشد میکروارگانیسم ها (عوامل فیزیکی) |
|
14 |
کنترل رشد میکروارگانیسم ها (عوامل شیمیایی) |
|
15 |
عوامل کیمیوتراپی |
|
16 |
آنتی بیوتیک ها و آنالوگ های بازی |
|
17 |
ژنتیک باکتریها - جهش |
|
18 |
ژنتیک باکتریها- انتقال ژن |
|
19 |
ویروس های باکتریایی (باکتریوفاژها) |
|
20 |
میکروبیولوژی کاربردی (محیطی) |
|
21 |
میکروبیولوژی کاربردی (صنعتی و غذایی) |
|
22 |
بیوتکنولوژی میکروبی |
|
23 |
جبرانی- ارائه ویدئوهای مرتبط با موضوعات درسی- سمینار کلاسی |
|