| 1 |
انواع سموم و فرمولاسیون های آنها |
|
| 2 |
آشنایی با امولسیون کننده، نحوه تاثیر آنها و آزمون کیفیت امولسیون ها |
|
| 3 |
تعیین کشش سطحی امولسیون های آفت کش |
|
| 4 |
تعیین غلظت محلولها توسط اسپکتروفتومتر |
|
| 5 |
آشنائی با جونده کش ها و تهیه طعمه مسموم |
|
| 6 |
طرز تهیه محلول کالیفرنی |
|
| 7 |
طرز تهیه مخلوط بردو و کاربرد آن در کشاورزی |
|
| 8 |
حل نمونه مسائل سم شناسی |
|
| 9 |
آشنائی با خصوصیات روغن ولک و تعیین درجه سولفوناسیون روغن ها |
|
| 10 |
زیست سنجی حشره کش ها روی حشرات (آزمایش مقدماتی) |
|
| 11 |
زیست سنجی حشره کش ها روی حشرات (آزمایش نهایی) |
|
| 12 |
زیست سنجی قارچ کش ها روی قارچ های بیماری زا |
|
| 13 |
تکنیک های کاربرد سموم |
|
| 14 |
آشنائی با روش های صحیح نگهداری آفت کش ها |
|
| 15 |
آشنایی با سمپاشی های زمستانه در باغات (بازدید علمی یا نمایش فیلم آموزشی) |
|
| 16 |
آشنایی با نحوه کنترل آفات انباری سیلوهای ذخیره سازی(بازدید علمی یا نمایش فیلم آموزشی) |
|