1 |
انواع سموم و فرمولاسیون های آنها |
|
2 |
آشنایی با امولسیون کننده، نحوه تاثیر آنها و آزمون کیفیت امولسیون ها |
|
3 |
تعیین کشش سطحی امولسیون های آفت کش |
|
4 |
تعیین غلظت محلولها توسط اسپکتروفتومتر |
|
5 |
آشنائی با جونده کش ها و تهیه طعمه مسموم |
|
6 |
طرز تهیه محلول کالیفرنی |
|
7 |
طرز تهیه مخلوط بردو و کاربرد آن در کشاورزی |
|
8 |
حل نمونه مسائل سم شناسی |
|
9 |
آشنائی با خصوصیات روغن ولک و تعیین درجه سولفوناسیون روغن ها |
|
10 |
زیست سنجی حشره کش ها روی حشرات (آزمایش مقدماتی) |
|
11 |
زیست سنجی حشره کش ها روی حشرات (آزمایش نهایی) |
|
12 |
زیست سنجی قارچ کش ها روی قارچ های بیماری زا |
|
13 |
تکنیک های کاربرد سموم |
|
14 |
آشنائی با روش های صحیح نگهداری آفت کش ها |
|
15 |
آشنایی با سمپاشی های زمستانه در باغات (بازدید علمی یا نمایش فیلم آموزشی) |
|
16 |
آشنایی با نحوه کنترل آفات انباری سیلوهای ذخیره سازی(بازدید علمی یا نمایش فیلم آموزشی) |
|