1 |
مقدمه، تعاریف، معرفی منابع درسی، پیشرفت های علم فیزیولوژی حشرات در جهان |
|
2 |
جلسه 1: آشنایی با تجهیزات و روش های مورد استفاده در آزمایشگاه فیزیولوژی |
|
3 |
جلسه 2: سنجش میزان رشد و نمو در حشرات (شاخص رشدی MRGR در شتهها) |
|
4 |
جلسه 3: سنجش میزان رشد و نمو در حشرات (اندازهگیری میزان عسلک شتهها) |
|
5 |
ویژگیهای بیوشیمیایی ماکرومولکولها در حشرات: لیپیدها |
|
6 |
جلسه 4: سنجش میزان رشد و نمو در حشرات (شمارش تعداد جنینهای رنگدانهدار شتهها) |
|
7 |
ویژگیهای بیوشیمیایی ماکرومولکولها در حشرات: پروتئین ها |
|
8 |
جلسه 5: بررسی و تشریح قطعات دهانی در چند حشره |
|
9 |
ویژگیهای بیوشیمیایی ماکرومولکولها در حشرات: اسیدهای نوکلئیک |
|
10 |
جلسه 6: بررسی و تشریح ژنیتالیا در افراد نر سوسری آمریکایی |
|
11 |
آناتومی دستگاه گوارش حشرات |
|
12 |
جلسه 7: بررسی و تشریح دستگاه گوارش در سوسری امریکایی یا ملخ صحرایی |
|
13 |
مواد غذایی مورد نیاز حشرات |
|
14 |
جلسه 8: بررسی سلول های خونی لارو Galleria mellonella |
|
15 |
سازوکار هضم مواد غذایی و انواع آنزیم های دخیل در حشرات |
|
16 |
جلسه 9: اندازه گیری پروتئین به روش بردفورد در همولنف لارو Galleria mellonella |
|
17 |
متابولیسم مواد غذایی در حشرات: راه گلیکولیز، چرخه کربس، زنجیره انتقال الکترون و تولید انرژی |
|
18 |
جلسه 10: اندازهگیری فعالیت آنزیم استیل کولین استراز |
|
19 |
اجسام چربی و نقش آن در متابولیسم ماکرومولکولها |
|
20 |
جلسه 11: اندازه گیری و سنجش آنزیم های گوارشی مانند آلفا- آمیلاز و لیپاز |
|
21 |
ماهیچه ها و انواع آن در حشرات |
|
22 |
جلسه 12: استخراج و روش های شناسایی و نمونه برداری ترکیبات موجود در غدد مولد بو در حشرات |
|
23 |
سازو کار مولکولی انقباض ماهیچه ایی |
|
24 |
جلسه 13: ترجیح غذایی حشرات کامل شپشه قرمز آرد |
|
25 |
فیزیولوژی دفع و تنظیم آب و املاح در حشرات |
|
26 |
جلسه 14: استخراج و اندازهگیری درصد چربی مواد غذایی به روش سوکسله |
|
27 |
آناتومی دستگاه تنفسی و سازوکار تبادل گازی در حشرات |
|
28 |
جلسه 15: آشنایی با سازوکار دستگاه های کروماتوگرافی، SPME و روش های آنالیز و استخراج (1) |
|
29 |
جلسه 16: آشنایی با سازوکار دستگاه های کروماتوگرافی، SPME و روش های آنالیز و استخراج (2) |
|
30 |
مکانیسم انتقال پیام های عصبی در حشرات |
|