| 1 |
ساختمان دستگاه گوارش و فرآیند هضم و جذب غذا |
|
| 2 |
درشت مغذی ها- کربوهیدرات |
|
| 3 |
درشت مغذی ها- چربی ها |
|
| 4 |
درشت مغذی ها- پروتئین ها |
|
| 5 |
درشت مغذی ها- پروتئین ها |
|
| 6 |
ریزمغذی ها- ویتامین ها |
|
| 7 |
ریزمغذی ها- مواد معدنی |
|
| 8 |
مفاهیم، اهداف و اهمیت کنترل وزن و انرژی |
|
| 9 |
رژیم غذایی متعادل و اصلاح رفتار برای حفظ وزن بدن |
|
| 10 |
طراحی برنامه های تمرینی و رژیم های غذایی برای کاهش وزن چربی |
|
| 11 |
طراحی برنامه های تمرینی و رژیم های غذایی برای افزایش وزن بدون چربی |
|
| 12 |
عوامل موثر در انرژی دریافتی و انرژی مصرفی |
|
| 13 |
روش های متداول در ارزیابی انرزی مصرفی و انرژی دریافتی |
|
| 14 |
روش های متداول در ارزیابی انرزی مصرفی و انرژی دریافتی |
|
| 15 |
رژیم غذایی برای انجام فعاایت بدنی و ورزش در گروه های خاص |
|
| 16 |
آشنایی با مکمل های غذایی ورزشی |
|