طرح درس (براساس سرفصل)

طرح درس (براساس سرفصل)
# عنوان توضیحات
1 جایگاه درس در برنامه درسی دوره این درس یکی از دروس مهم و اصلی برای دانشجویان رشته تغذیه دام می باشد
2 هدف کلی آگاهی دانشجویان بطور پایه ای به مفاهیم تغذیه دام میکروبیولوژی شکمبه ،تخمیر ،کنترل تخمیر شکمبه، مواد مضر و مصرف غذا و مبانی پایه ای جیره نویسی
3 شایستگی های پایه علاقه و پشت کار جهت کسب علم آگاهی از اصول تغذیه دام اطلاعات علمی مناسب در بیوشمی مقدماتی و فیزیولوژی شکمبه
4 اهداف یادگیری آشنایی پایه ای با مفاهیم تغذیه نشخوارکنندگان و مبانی اولیه جیره نویسی
5 روش تدریس بصورت سخنرانی و محیط فعال تدریس به صورت پزسش و پاسخ و تحریک خلاقیت دانشجویان
6 وظایف دانشجو حضور منظم و فعال در کلاس و ارایه یک سمینار و مطالعه مقالات و رهرنس های تعیین شده
7 منبع مقالات متعدد بعلاوه دو کتاب معتبر در حوزه تذیه دامVan Soest T.P.(1994)Nutritional Ecology of the Ruminant Cornell University Press
8 مواد و امکانات آموزشی تکثیر مقالات استفاده از ویدو پروژکتور و پاورپوینت
9 نحوه ارزشیابی ارائه ، فعالیت در کلاس ، ارزشیابی بین ترم(آزمونک) و امتحان پایان ترم
10 فایل Pdf File