ارزیابی خصوصیات فیزیکی- شیمیایی و گوارش پذیری نشاسته ذرت فراوری شده با روش های میکرونیزاسیون و فلیک با بخار و اثر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
رضوان صمصامی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۳/۰۷/۱۱
واکنش محیط تخمیری و حیوانی به سطوح مختلف میزان پراکسیداسیون و چربیها در جیره
رضا رحیمیان
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۳/۰۲/۲۳
پاسخ فیزیولوژیکی و عملکردی گاوهای شیرده تحت تنش گرمایی به برخی از ریز مغذی ها
اسماعیل حسینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۹
اثر کورکومین به عنوان ترکیب طبیعی ضد التهاب و مکمل رشد بر عملکرد گوسال های شیرخوار هلشتاین
سارا رجب زاد
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۱۱/۲۵
استفاده از فناوری پلاسمای سرد اتمسفریک در شیرحاوی انتی بیوتیک و بررسی تاثیر تغذیه ای آن در گوساله های شیرخوار هلشتاین
محسن محروقی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۲/۰۹/۰۵
تاثیر استارتر سوپرپخت با دو سطح متفاوت نشاسته در عملکرد گوسالههای شیری هلشتاین
امیرعلی مهدوی شهری
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۲/۰۶/۳۰
اثر افزودنی های خوراکی بر خصوصیات ظاهری و شیمیایی سیلاژ پوست پسته و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
سیدمحمدصادق هاشمی براشک
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۱/۱۲/۰۷
تاثیر تغذیه مرحله ای جیره های دارای اسیدهای چرب غیر اشباع بر وضعیت التهابی ،عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیری،کیفیت آغوز و عملکرد گوسالههای هلشتاین
محمودرضا امینی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۱/۱۱/۰۳
اثرافزودنیهایخوراکی برخصوصیات ظاهری و شیمیایی سیلاژ پوست پسته وعملکرد آن در برههای ماده بلوچی
جلال صالحی چنار
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۱۲/۱۸
اثر کورکومین و روغن ماهی بهعنوان ترکیبات ضدالتهاب طبیعی و جایگزین گلوکوکورتیکوئیدها بر عملکرد گوسالههای شیرخوار هلشتاین
سعید کامل ارومیه
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۱۰/۲۸
تاثیر تغلیظ و غنی سازی شیر خام با قرص جوشان بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین
امین درزی لمراسکی
دکتری (Ph.D)
|
۱۴۰۰/۰۸/۰۴
مطالعه قابلیت هضم کاه گندم تلقیح شده با قارچ lentinula edodes
محمدرضا محمودی
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۲۷
تأثیرجیرههای زئولیتی و نمکهای آنیونی بر هموستاز کلسیم، سلامت و عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال
مهدی عنبری زرگر
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۷/۱۱
اثر فرآوری دانه جو، ذرت و ذرت سوپرپخت با اسیدهای آلی، عصاره محصولات فرعی پسته و آب مقطر بر پارامتر های تولید گاز، هضم پذیری ماده خشک، نشاسته و پروتئین در شرایط برون تنی و کیسه گذاری
مرتضی آتش افروز
کارشناسی ارشد
|
۱۴۰۰/۰۶/۲۱
پرورش لارو مگس خانگی musca domestica در بسترهای مختلف و مقایسه ارزش غذایی آن در تغذیه طیور
علیرضا فردین
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۷
بررسی زمان سوپر کاندیشنر روی ژلاتیناسیون نشاسته، قابلیت هضم نشاسته و عملکرد گوساله های شیری تغذیه شده با جیره استارتر پلت شده
اسماعیل سلطانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۹/۰۸/۲۵
بررسی میزان و محل هضم نشاسته ذرت فرآوری شده با روشهای مختلف در شرایط آزمایشگاهی و تأثیر نرخ تخمیرپذیری نشاسته بر ایجاد و بازگشت از افت چربی شیر در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی
عطیه رحیمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۷/۲۳
تولید اسیـدهای آمینهی محافظتشده برای استفـاده در تغذیهی نشخوارکنندگان
میترا مزینانی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۹/۰۶/۳۱
تعیین ترکیب شیمیایی دانه خلر و تاثیر تغذیه آن بر ویژگیهای تخمیر شکمبه و عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین
حسین راست پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۱۱/۳۰
ترکیب شیمیایی و کیفیت سیلاژ یونجه با ارقام مختلف خرمای ضایعاتی و اثرات آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
مرتضی قربانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۸/۰۴
اثر مکمل کردن متیونین و لیزین محافظتشده در شکمبه در شرایط کاهش پروتئین مصرفی بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
مهدی احسانی فریمانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۸/۰۶/۲۴
اثر عصاره های کاکوتی و پونه کوهی بر ترکیب شیمیایی مخلوط سیلاژ یونجه و ذرت در شرایط درون تنی و برون تنی در گوسفند
مهدی عدالتی نسب
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۸/۰۱/۳۱
تعیین ترکیب شیمیایی ضایعات حاصل از واریته های مختلف کشمش و امکان سنجی کاربرد آن در تغذیه نشخوارکنندگان
علی اصغر یعقوبی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۷/۱۰/۲۶
بررسی تنوع ترکیب شیمیایی و ویژگیهای فیزیکی سبوس گندم تولیدی کارخانههای آرد خراسان رضوی در تابستان و زمستان و اثر جایگزینی آن به جای جو بر عملکرد بزهای شیری سانن
احسان اسلامیان
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۲/۱۰
اثرات عصاره حاوی تانن محصولات فرعی پسته بر تخمیر میکروبی، فعالیت آنزیمی شکمبه و مؤلفه های ایمنی در نشخوارکنندگان
حمید تقوی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۶/۰۲/۰۴
بررسی بیان ژن pgc-1α و بیوژنز میتوکندری در شرایط محدودیت غذایی و همبستگی آنها با بازده خوراک در بره های پرواری
حسین رجائی شریف آبادی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۱۱/۲۳
تأثیر تغذیه دانه های کتان و کلزا بر عملکرد تولید مثلی میشهای کردی پیرامون زایش و سیستم ایمنی برههای شیرخوار
حسن علمی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۳۱
بیان ژن استریول کوآنزیم a دسچوراز (scd) و تاثیر ممانعت کننده ژن بر پروفیل چربی شیر در میش های سه نژاد بلوچی ،ایران بلک و آرمان
محمد سلمانی ایزدی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۵/۰۶/۲۴
کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان با استفاده از پارافین-گوگرد به روش پوشش دار کردن
میترا مزینانی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۶/۱۶
نقش کنترل کننده های تخمیری بر فرایندهای متابولیسمی شکمبه و عملکرد دام ها در شرایط اسیدوز
محمد ملک خواهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۳۱
تولید مکمل دانه کتان اکسترود شده و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیره حاوی پوست پسته و اثر شیر غنی شده بر غلظت اسیدهای چرب امگا-3 پلاسمای خون انسان
مرتضی کردی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۴/۰۳/۲۴
تاثیر نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره بر روند تجزیه پذیری مواد مغذی موجود در خوراک دام در شرایط in vitro و
نیره حسن زاده لوشاب
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۴/۰۲/۲۸
اثر تفاله چغندر قند آمونیاکی شده بر روی احتباس آمونیاکی شکمبه و عملکرد تلیسه های نژاد هلشتاین
سیدبهنام صدیقیان
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۱۱/۰۶
بررسی فراسنجه های تجزیه پذیری مخلوط سیلاژ یونجه و جو عمل آوری شده با اسانس های آویشن و نعناع فلفلی در شرایط درون تنی و برون تنی در نشخوارکنندگان
حامد امینی پور
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۳/۰۴/۱۷
مدلسازی کمیت nfc بر تعادل نیتروژن در گاوهای شیری اوایل شیردهی
سعید کامل ارومیه
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۱۵
بررسی اثرات پوسته پسته در جیره حاوی مخمر و پلی اتیلن گلایکل بر فراسنجه های تخمیری و قابلیت هضم مواد مغذی در شکمبه و عملکرد بزهای ثانن
محمد سالاری
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۳/۰۴/۱۵
اثر آمیلوز وآمیلو پکتین بر فرایندهای متابولیسمی نیتروژن، اکوسیستم شکمبه و عملکرد گاوهای شیرده و بزهای سانن
حجت قلی زاده نیولوئی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۲/۰۸/۰۱
تعیین ارزش غذایی بقایای مزرعه گوجه فرنگی به روش برون تنی واثر آن بر عملکرد گاوشیری.
رضا خداوردی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۲/۰۳/۱۲
اثر مرحله بلوغ و زمان چیدن بر خصوصیات تخمیری علف خشک یونجه و جیره های کاملا مخلوط.
سمیرا سرورستگار
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۱۲/۰۶
تاثیر اسید تانیک تجاری و عصاره پوست انار بر کیفیت گوشت و لاشه، عملکرد و فعالیت تخمیری شکمبه در بره های نر بلوچی
هادی قربانی فارمد
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۱۱/۱۱
اثرات تانن پوسته پسته و چربی بر شاخصه های تخمیری و قابلیت هضم مواد در شکمبه گوسفند و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
عطیه رحیمی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۶/۱۹
ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب هسته واریته های عمده خرما در ایران و پتانسیل استفاده از آن در تغذیه دامهای شیرده
آیدین رضائی نیا
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۱/۰۴/۱۱
اثر مرحله بلوغ و زمان چیدن علف خشک یونجه بر خصوصیات تخمیری به روش in vitro و عملکرد گاو های شیرده در اوایل شیردهی
فواد فیروزی
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۱/۰۲/۱۱
محفاظت از اسیدهای چرب غیر اشباع در برابر زیست هیدروژنه شدن شکمبه ای با استفاده از مهار کننده های آنزیمی در شرایط برون تنی و درون تنی و اثر آن بر عملکرد، ایمنی و متابولیسم بافت چربی، قبل و بعد از زایمان گاو شیری
محمدمهدی سرگلزهی
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۹۰/۱۲/۱۷
اثر تانن پوسته پسته در جیره های حاوی چربی و پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های تخمیر شکمبه در گوسفند و تأثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین
رضا صدیقی وثاق
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۹
اثرات تانن پوست پسته و تانن پوست پسته بدون و با پلی اتیلن گلیکول و مخمر ساکارومایسیز اوریزا برخصوصیات تخمیری شکمبه، قابلیت هضم مواد مغذی
زکیه محمدی نژاد
کارشناسی ارشد
|
۱۳۹۰/۱۱/۰۱
تعیین شاخص کیفی غلات بومی ایران و اثر مقدار و ماهیت نشاسته جیره بر رفتار هضم نشاسته در دستگاه گوارش، مقاومت انسولینی و عملکرد گوسفندان و گاوهای تازه زا
عطیه بهلولی قائن
دکتری (Ph.D)
|
۱۳۸۸/۰۹/۲۲
تاثیر سیلاژ یونجه عمل آوری شده با سطوح مختلف تانن های متراکم بر قابلیت هضم و پارامترهای تخمیری در شرایط برون تنی، درون کیسه ای و درون تنی