فیلتر بر اساس:

مرتب سازی بر اساس تاریخ دفاع
تعداد موارد: ۴۷

پاسخ فیزیولوژیکی و عملکردی گاوهای شیرده تحت تنش گرمایی به برخی از ریز مغذی ها

اسماعیل حسینی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۱۱/۲۹

استفاده از فناوری پلاسمای سرد اتمسفریک در شیرحاوی انتی بیوتیک و بررسی تاثیر تغذیه ای آن در گوساله های شیرخوار هلشتاین

محسن محروقی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۲/۰۹/۰۵

تاثیر استارتر سوپرپخت با دو سطح متفاوت نشاسته در عملکرد گوساله‌های شیری هلشتاین

امیرعلی مهدوی شهری
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۲/۰۶/۳۰

اثر افزودنی های خوراکی بر خصوصیات ظاهری و شیمیایی سیلاژ پوست پسته و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

سیدمحمدصادق هاشمی براشک
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۱/۱۲/۰۷

تاثیر تغذیه مرحله ای جیره های دارای اسیدهای چرب غیر اشباع بر وضعیت التهابی ،عملکرد تولیدی و تولید مثلی گاوهای شیری،کیفیت آغوز و عملکرد گوساله‌های هلشتاین

محمودرضا امینی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۱/۱۱/۰۳

اثرافزودنی‌های‌خوراکی برخصوصیات ظاهری و شیمیایی سیلاژ پوست پسته وعملکرد آن در بره‌های ماده بلوچی

جلال صالحی چنار
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۱۲/۱۸

اثر کورکومین و روغن ماهی به‌عنوان ترکیبات ضدالتهاب طبیعی و جایگزین گلوکوکورتیکوئیدها بر عملکرد گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

سعید کامل ارومیه
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۱۰/۲۸

تاثیر تغلیظ و غنی سازی شیر خام با قرص جوشان بر عملکرد و سلامت گوساله های شیرخوار هلشتاین

امین درزی لمراسکی
دکتری (Ph.D) | ۱۴۰۰/۰۸/۰۴

مطالعه قابلیت هضم کاه گندم تلقیح شده با قارچ lentinula edodes

محمدرضا محمودی
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۲۷

تأثیرجیره‌های زئولیتی و نمکهای آنیونی بر هموستاز کلسیم، سلامت و عملکرد گاوهای هلشتاین در دوره انتقال

مهدی عنبری زرگر
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۷/۱۱

اثر فرآوری دانه جو، ذرت و ذرت سوپرپخت با اسیدهای آلی، عصاره محصولات فرعی پسته و آب مقطر بر پارامتر های تولید گاز، هضم پذیری ماده خشک، نشاسته و پروتئین در شرایط برون تنی و کیسه گذاری

مرتضی آتش افروز
کارشناسی ارشد | ۱۴۰۰/۰۶/۲۱

پرورش لارو مگس خانگی musca domestica در بسترهای مختلف و مقایسه ارزش غذایی آن در تغذیه طیور

علیرضا فردین
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۸/۲۷

بررسی زمان سوپر کاندیشنر روی ژلاتیناسیون نشاسته، قابلیت هضم نشاسته و عملکرد گوساله های شیری تغذیه شده با جیره استارتر پلت شده

اسماعیل سلطانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۸/۲۵

اثر کورکومین به عنوان ترکیب طبیعی ضد التهاب و مکمل رشد بر عملکرد گوسال های شیرخوار هلشتاین

سارا رجب زاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۹/۰۸/۲۵

بررسی میزان و محل هضم نشاسته ذرت فرآوری شده با روش‌های مختلف در شرایط آزمایشگاهی و تأثیر نرخ تخمیرپذیری نشاسته بر ایجاد و بازگشت از افت چربی شیر در گاوهای هلشتاین اوایل شیردهی

عطیه رحیمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۷/۲۳

تولید اسیـدهای آمینه‌‌ی محافظت‌‌شده برای استفـاده در تغذیه‌‌ی نشخوارکنندگان

میترا مزینانی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۹/۰۶/۳۱

تعیین ترکیب شیمیایی دانه خلر و تاثیر تغذیه آن بر ویژگی‌های تخمیر شکمبه و عملکرد گوساله های شیرخوار هلشتاین

حسین راست پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۱۱/۳۰

ترکیب شیمیایی و کیفیت سیلاژ یونجه با ارقام مختلف خرمای ضایعاتی و اثرات آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

مرتضی قربانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۸/۰۴

اثر روش میکرونیزاسیون و فلک دانه ذرت بر تجزیه پذیری شکمبه ای - روده ای و عملکرد گاو های شیری و گوساله

رضوان صمصامی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۷/۱۵

اثر مکمل کردن متیونین و لیزین محافظت‌شده در شکمبه در شرایط کاهش پروتئین مصرفی بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

مهدی احسانی فریمانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۸/۰۶/۲۴

اثر عصاره های کاکوتی و پونه کوهی بر ترکیب شیمیایی مخلوط سیلاژ یونجه و ذرت در شرایط درون تنی و برون تنی در گوسفند

مهدی عدالتی نسب
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۸/۰۱/۳۱

تعیین ترکیب شیمیایی ضایعات حاصل از واریته های مختلف کشمش و امکان سنجی کاربرد آن در تغذیه نشخوارکنندگان

علی اصغر یعقوبی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۷/۱۰/۲۶

بررسی تنوع ترکیب شیمیایی و ویژگی‌های فیزیکی سبوس گندم تولیدی کارخانه‌های آرد خراسان رضوی در تابستان و زمستان و اثر جایگزینی آن به جای جو بر عملکرد بزهای شیری سانن

احسان اسلامیان
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۲/۱۰

اثرات عصاره حاوی تانن محصولات فرعی پسته بر تخمیر میکروبی، فعالیت آنزیمی شکمبه و مؤلفه های ایمنی در نشخوارکنندگان

حمید تقوی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۶/۰۲/۰۴

بررسی بیان ژن pgc-1α و بیوژنز میتوکندری در شرایط محدودیت غذایی و همبستگی آنها با بازده خوراک در بره های پرواری

حسین رجائی شریف آبادی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۱۱/۲۳

تأثیر تغذیه دانه های کتان و کلزا بر عملکرد تولید مثلی میش‌های کردی پیرامون زایش و سیستم ایمنی بره‌های شیرخوار

حسن علمی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۳۱

بیان ژن استریول کوآنزیم a دسچوراز (scd) و تاثیر ممانعت کننده ژن بر پروفیل چربی شیر در میش های سه نژاد بلوچی ،ایران بلک و آرمان

محمد سلمانی ایزدی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۵/۰۶/۲۴

کاهش نرخ آزادشدن اوره در شکمبه نشخوارکنندگان با استفاده از پارافین-گوگرد به روش پوشش دار کردن

میترا مزینانی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۶/۱۶

نقش کنترل کننده های تخمیری بر فرایندهای متابولیسمی شکمبه و عملکرد دام ها در شرایط اسیدوز

محمد ملک خواهی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۳۱

تولید مکمل دانه کتان اکسترود شده و تاثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین تغذیه شده با جیره حاوی پوست پسته و اثر شیر غنی شده بر غلظت اسیدهای چرب امگا-3 پلاسمای خون انسان

مرتضی کردی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۴/۰۳/۲۴

تاثیر نسبت های مختلف علوفه به کنسانتره بر روند تجزیه پذیری مواد مغذی موجود در خوراک دام در شرایط in vitro و

نیره حسن زاده لوشاب
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۴/۰۲/۲۸

اثر تفاله چغندر قند آمونیاکی شده بر روی احتباس آمونیاکی شکمبه و عملکرد تلیسه های نژاد هلشتاین

سیدبهنام صدیقیان
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۱۱/۰۶

بررسی فراسنجه های تجزیه پذیری مخلوط سیلاژ یونجه و جو عمل آوری شده با اسانس های آویشن و نعناع فلفلی در شرایط درون تنی و برون تنی در نشخوارکنندگان

حامد امینی پور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۳/۰۴/۱۷

مدلسازی کمیت nfc بر تعادل نیتروژن در گاوهای شیری اوایل شیردهی

سعید کامل ارومیه
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۱۵

بررسی اثرات پوسته پسته در جیره حاوی مخمر و پلی اتیلن گلایکل بر فراسنجه های تخمیری و قابلیت هضم مواد مغذی در شکمبه و عملکرد بزهای ثانن

محمد سالاری
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۳/۰۴/۱۵

اثر آمیلوز وآمیلو پکتین بر فرایندهای متابولیسمی نیتروژن، اکوسیستم شکمبه و عملکرد گاوهای شیرده و بزهای سانن

حجت قلی زاده نیولوئی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۲/۰۸/۰۱

تعیین ارزش غذایی بقایای مزرعه گوجه فرنگی به روش برون تنی واثر آن بر عملکرد گاوشیری.

رضا خداوردی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۲/۰۳/۱۲

اثر مرحله بلوغ و زمان چیدن بر خصوصیات تخمیری علف خشک یونجه و جیره های کاملا مخلوط.

سمیرا سرورستگار
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۱۲/۰۶

تاثیر اسید تانیک تجاری و عصاره پوست انار بر کیفیت گوشت و لاشه، عملکرد و فعالیت تخمیری شکمبه در بره های نر بلوچی

هادی قربانی فارمد
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۱۱/۱۱

اثرات تانن پوسته پسته و چربی بر شاخصه های تخمیری و قابلیت هضم مواد در شکمبه گوسفند و عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

عطیه رحیمی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۶/۱۹

ترکیب شیمیایی و پروفیل اسیدهای چرب هسته واریته های عمده خرما در ایران و پتانسیل استفاده از آن در تغذیه دامهای شیرده

آیدین رضائی نیا
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۱/۰۴/۱۱

اثر مرحله بلوغ و زمان چیدن علف خشک یونجه بر خصوصیات تخمیری به روش in vitro و عملکرد گاو های شیرده در اوایل شیردهی

فواد فیروزی
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۱/۰۲/۱۱

محفاظت از اسیدهای چرب غیر اشباع در برابر زیست هیدروژنه شدن شکمبه ای با استفاده از مهار کننده های آنزیمی در شرایط برون تنی و درون تنی و اثر آن بر عملکرد، ایمنی و متابولیسم بافت چربی، قبل و بعد از زایمان گاو شیری

محمدمهدی سرگلزهی
دکتری (Ph.D) | ۱۳۹۰/۱۲/۱۷

اثر تانن پوسته پسته در جیره های حاوی چربی و پلی اتیلن گلیکول بر قابلیت هضم مواد مغذی و فراسنجه های تخمیر شکمبه در گوسفند و تأثیر آن بر عملکرد گاوهای شیرده هلشتاین

رضا صدیقی وثاق
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۹

اثرات تانن پوست پسته و تانن پوست پسته بدون و با پلی اتیلن گلیکول و مخمر ساکارومایسیز اوریزا برخصوصیات تخمیری شکمبه، قابلیت هضم مواد مغذی

زکیه محمدی نژاد
کارشناسی ارشد | ۱۳۹۰/۱۱/۰۱

تعیین شاخص کیفی غلات بومی ایران و اثر مقدار و ماهیت نشاسته جیره بر رفتار هضم نشاسته در دستگاه گوارش، مقاومت انسولینی و عملکرد گوسفندان و گاوهای تازه زا

عطیه بهلولی قائن
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۸/۰۹/۲۲

تاثیر سیلاژ یونجه عمل آوری شده با سطوح مختلف تانن های متراکم بر قابلیت هضم و پارامترهای تخمیری در شرایط برون تنی، درون کیسه ای و درون تنی

امیر مختارپور
دکتری (Ph.D) | ۱۳۸۸/۰۷/۰۷