1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
از دروس مهم و پایه برای دانشجویانی که تصمیم به مدیریت گله های گوشتی دارند |
2 |
هدف کلی |
یادگیری اصول تغذیه افزایش راندمان و مدیریت گله های گوشتی |
3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول تغذیه دام و فناوری خوراک |
4 |
اهداف یادگیری |
در پایان دوره دانشجو به صورت نسبی قادر به مدیریت یک گله پرواربندی باشد |
5 |
روش تدریس |
به صورت تئوری و با استفاده از پاورپوینت |
6 |
وظایف دانشجو |
انجام تکالیف
حضور منظم در کلاس
مطالعه منظم مباحث تدریس شده |
7 |
منبع |
اصول پرورش گوسفند و بز (1387) |
8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس اموزشی
رایانه
پروژکتور |
9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان میان ترم و پایان ترم و تکالیف |