| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
از دروس مهم و پایه برای دانشجویانی که تصمیم به مدیریت گله های گوشتی دارند |
| 2 |
هدف کلی |
یادگیری اصول تغذیه افزایش راندمان و مدیریت گله های گوشتی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آشنایی با اصول تغذیه دام و فناوری خوراک |
| 4 |
اهداف یادگیری |
در پایان دوره دانشجو به صورت نسبی قادر به مدیریت یک گله پرواربندی باشد |
| 5 |
روش تدریس |
به صورت تئوری و با استفاده از پاورپوینت |
| 6 |
وظایف دانشجو |
انجام تکالیف
حضور منظم در کلاس
مطالعه منظم مباحث تدریس شده |
| 7 |
منبع |
اصول پرورش گوسفند و بز (1387) |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
کلاس اموزشی
رایانه
پروژکتور |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
امتحان میان ترم و پایان ترم و تکالیف |