| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این واحد درسی مهم است چرا که دانشجو را با لغات تخصصی حوزه علوم دامی آشنا می کند و دانشجو را جهت استفاده از متون انگلیسی که در حال حاضر غالب مقالات و کتب مرجع به این زبان هستند اماده میکند همچنین در کنار آن اصطلاحات پیچیده و تخصصی را فرا خواهد گرفت که زمینه را برای بهبود یاد گیری دروس و نوشتن پایان نامه فراهم میسازد |
| 2 |
هدف کلی |
افزایش درک مطالب از مقالات و رفرنس ها به زبان انگلیسی و در نتیجه کسب علم از منابع به روز دنیا |
| 3 |
شایستگی های پایه |
آگاهی نسبی به اصول زبان انگلیسی شامل گرامر و لغات |
| 4 |
اهداف یادگیری |
افزایش حوزه لغات تخصصی برای حصول توانایی خواندن و نوشتن متون انگلیسی درحوزه علوم دامی |
| 5 |
روش تدریس |
خواندن مقالات در تغذیه نشخوار کنندگان از متون ساده به پیچیده به همراه نوشتن متون به عنوان تکلیف |
| 6 |
وظایف دانشجو |
خواندن متن و ترجمه مقالات علمی روز در کلاس و همچنین دیدن چند فیلم پنج دقیقه ای در رابطه با علوم دامی |
| 7 |
منبع |
انتخاب مقالات و فیام ها از ژورنالهای و سایت های معتبر علوم دامی |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تکثیر مقالات و ویدو پروژکتور |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
آزمون پایان ترم
تکالیف |
| 10 |
اهداف یادگیری |
آگاهی دانشجو به لغات تخصصی بخش تغذیه پروتیین |
| 11 |
اهداف یادگیری |
درک لغات حوزه پروتیین و محیط زیست |
| 12 |
اهداف یادگیری |
لغات تخصصی اقتصادی خوراک دام |
| 13 |
اهداف یادگیری |
لغات خاص مربوط به ارزشیابی اقتصادی خوراک |
| 14 |
اهداف یادگیری |
آگاهی از لغات مربوط به مواد معدنی |
| 15 |
اهداف یادگیری |
لغات حوزه آسایش گاو |
| 16 |
اهداف یادگیری |
برخی لغات مربوط به هحتیاجات گوساله |
| 17 |
اهداف یادگیری |
اگاهی به لغات مربوط به فیبر وجیره اولیه گوساله |
| 18 |
اهداف یادگیری |
چون مقاله بلندی است دوجلسه و لغلت حوزه چربی را پوشش میدهد |
| 19 |
اهداف یادگیری |
چون مقاله بلندی است دوجلسه و لغلت حوزه چربی را پوشش میدهد |
| 20 |
اهداف یادگیری |
لغات خاص مربوط به مواد ویتامینی را دانشجو آگاه میشود |
| 21 |
فایل |
Pdf File |