| 1 |
جایگاه درس در برنامه درسی دوره |
این درس یکی از دروس مهم و اصلی برای دانشجویان رشته تغذیه دام می باشد |
| 2 |
هدف کلی |
آگاهی دانشجویان بطور پایه ای به مفاهیم تغذیه دام میکروبیولوژی شکمبه ،تخمیر ،کنترل تخمیر شکمبه، مواد مضر و مصرف غذا و مبانی پایه ای جیره نویسی |
| 3 |
شایستگی های پایه |
علاقه و پشت کار جهت کسب علم
آگاهی از اصول تغذیه دام
اطلاعات علمی مناسب در بیوشمی مقدماتی و فیزیولوژی شکمبه |
| 4 |
اهداف یادگیری |
آشنایی پایه ای با مفاهیم تغذیه نشخوارکنندگان و مبانی اولیه جیره نویسی |
| 5 |
روش تدریس |
به صورت سخنرانی و محیط فعال تدریس به صورت پرسش و پاسخ و استفاده از خلاقیت دانشجویان |
| 6 |
وظایف دانشجو |
حضور منظم و فعال در کلاس و ارایه یک سمینار و مطالعه مقالات و رهرنس های تعیین شده |
| 7 |
منبع |
مقالات متعدد بعلاوه دو کتاب معتبر در حوزه تذیه دامVan Soest T.P.(1994)Nutritional Ecology of the Ruminant Cornell University Press |
| 8 |
مواد و امکانات آموزشی |
تکثیر مقالات
استفاده از ویدئو پروژکتور و پاورپوینت
فیلم های اموزشی به روز |
| 9 |
نحوه ارزشیابی |
ارائه ، فعالیت در کلاس ، ارزشیابی بین ترم(آزمونک) و امتحان پایان ترم |
| 10 |
فایل |
Pdf File |