سرفصل مطالب

سرفصل مطالب
# سرفصل مطالب طرح درس (براساس سرفصل)
1 نقش چربی در تغذیه دام و تغذیه چربی از منظر تاریخی
2 لیپیدها (اطلاعات کلی)
3 اسیدهای چرب مختلف ساختاری در محصولات حیوانی و گیاهان
4 نقش اسیدهای چرب ضروری در حیوانات تک معده‌ای و نشخوارکنندگان
5 ساختار لیپیدها: تری‌آسیل‌گلیسرول‌ها - فسفولیپیدها - پلاسمالوژن ها - اسفنوفوسفولیپیدها - گلایکولیپیدها
6 سولفولیپیدها - دیولیپیدها - واکسها - کلسترول - لیپیدهای دیواره باکتریائی
7 متابولیسم لیپید در شکمبه
8 ترکیب اسیدچرب میکروارگانیسم‌های شکمبه (باکتری و پروتوزوآ)
9 هیدرولیز لیپیدهای جیره غذائی
10 بیوهیدروژناسیون چربیها درشکمبه و فاکتور مؤثره بر بیوهیدروژناسیون
11 تاثیرلیپیدها در تخمیرشکمبه: میکروارگانیسم‌ها - تخمیرکربوهیدرات - محصولات تخمیری - تخمیر پروتئین - تولید آمونیاک
12 هضم، جذب وانتقال چربی‌ها در حیوانات نشخوارکننده: اسیدهای چرب کوتاه زنجیره - اسیدهای چرب متوسط زنجیر- اسیدهای چرب بلند زنجیر
13 ترشحات گوارشی روده کوچک: ترشح صفرا - ترشح لوزالمعده - فعالیت لیپولیتیک - محل جذب لیپیدها در روده
14 جذب چربی: انتقال چربی به درون آنتروسیت‌ها و سنتز شیلومیکرونها
15 تأثیر لیپیدهای خوراکی بر میزان چربی محصولات (شیر و گوشت)
16
17
18
19
20
21 ارائه و بررسی تکالیف و رفع اشکال