1 |
نقش چربی در تغذیه دام و تغذیه چربی از منظر تاریخی |
|
2 |
لیپیدها (اطلاعات کلی) |
|
3 |
اسیدهای چرب مختلف ساختاری در محصولات حیوانی و گیاهان |
|
4 |
نقش اسیدهای چرب ضروری در حیوانات تک معدهای و نشخوارکنندگان |
|
5 |
ساختار لیپیدها: تریآسیلگلیسرولها - فسفولیپیدها - پلاسمالوژن ها - اسفنوفوسفولیپیدها - گلایکولیپیدها |
|
6 |
سولفولیپیدها - دیولیپیدها - واکسها - کلسترول - لیپیدهای دیواره باکتریائی |
|
7 |
متابولیسم لیپید در شکمبه |
|
8 |
ترکیب اسیدچرب میکروارگانیسمهای شکمبه (باکتری و پروتوزوآ) |
|
9 |
هیدرولیز لیپیدهای جیره غذائی |
|
10 |
بیوهیدروژناسیون چربیها درشکمبه و فاکتور مؤثره بر بیوهیدروژناسیون |
|
11 |
تاثیرلیپیدها در تخمیرشکمبه: میکروارگانیسمها - تخمیرکربوهیدرات - محصولات تخمیری - تخمیر پروتئین - تولید آمونیاک |
|
12 |
هضم، جذب وانتقال چربیها در حیوانات نشخوارکننده: اسیدهای چرب کوتاه زنجیره - اسیدهای چرب متوسط زنجیر- اسیدهای چرب بلند زنجیر |
|
13 |
ترشحات گوارشی روده کوچک: ترشح صفرا - ترشح لوزالمعده - فعالیت لیپولیتیک - محل جذب لیپیدها در روده |
|
14 |
جذب چربی: انتقال چربی به درون آنتروسیتها و سنتز شیلومیکرونها |
|
15 |
تأثیر لیپیدهای خوراکی بر میزان چربی محصولات (شیر و گوشت) |
|
16 |
|
|
17 |
|
|
18 |
|
|
19 |
|
|
20 |
|
|
21 |
ارائه و بررسی تکالیف و رفع اشکال |
|